Virginia Giuffre David Boies
Volledig scherm
Virginia Giuffre David Boies © REUTERS

Advocaat van aanklaagster prins Andrew: “Hij zal twee dagen lang ondervraagd worden onder eed”

RoyaltyPrins Andrew (61) wordt naar verluidt twee dagen lang ondervraagd in Londen door David Boies, de advocaat van Virginia Roberts Giuffre (38). Zij claimt dat ze door de inmiddels overleden Jeffrey Epstein werd gedwongen om meermaals seks te hebben met de Britse prins. De ondervraging van Andrew staat voor later dit jaar gepland. 

  1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
    Tweakers

    Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

    De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.