Alain Tholl de l'Enclos
Volledig scherm
PREMIUM
Alain Tholl de l'Enclos © RTBF

Adellijke kapper Alain Tholl de l’Enclos wil met Maison Roger de hele wereld veroveren: “Koningin Paola is al 60 jaar ons internationale visitekaartje”

RoyaltyToen de blauwbloedige kapper Alain Tholl de l’Enclos (55) hofleverancier Maison Roger overnam - het meest prestigieuze kapsalon van ons land - raakte hij het koninklijke brevet kwijt. “Maar Maison Roger is nog steeds de koninklijke kapper”, zegt Alain wanneer we hem spreken tussen twee internationale opdrachten door. “En de chignons (knotjes, red.) die we creëerden voor koningin Paola blijven onze belangrijkste referentie.”

 1. Boezemvriend zet hardnekkige misverstanden over Delphine Boël recht: “Ze is een vat vol humor en zelfspot, anders overleef je zoiets niet”
  PREMIUM
  Royalty

  Boezem­vriend zet hardnekki­ge misverstan­den over Delphine Boël recht: “Ze is een vat vol humor en zelfspot, anders overleef je zoiets niet”

  De avond dat het Brusselse hof van beroep besliste dat Delphine Boël (52) voortaan een prinses van België is, was er maar één iemand naar wie ze een bericht stuurde: haar goede vriend en vertrouweling Patrick Declerck (60). Het is dan ook met haar goedkeuring dat hij enkele mythes over Delphine uit de wereld wenst te krijgen: “Met deze strijd wilde ze álle bastaardkinderen helpen.”
 2. Luisa Maria, dochter van prinses Astrid, viert 25ste verjaardag: maak kennis met het ‘slimste lid’ van de koninklijke familie
  PREMIUM
  Royalty

  Luisa Maria, dochter van prinses Astrid, viert 25ste verjaardag: maak kennis met het ‘slimste lid’ van de koninklij­ke familie

  ‘Onze’ prinses Luisa Maria viert zondag haar 25ste verjaardag. Zonder toeters of bellen, zoals we dat gewoon zijn van de kinderen van prinses Astrid (58) en haar man prins Lorenz (64). Zowel Luisa Maria als haar broers en zussen houden zich al jarenlang op de achtergrond, zonder dat het land veel weet heeft van hun bezigheden en interesses, laat staan hun liefdesleven. Een portret van de prinses die al jaren een relatie heeft met een steenrijke prins én quasi al haar tijd in Rusland spendeert.
 3. Gesterkt door prinses Delphine: Gentse vrouw (54) eist DNA-test van Spaanse koning Juan Carlos
  Royalty

  Gesterkt door prinses Delphine: Gentse vrouw (54) eist DNA-test van Spaanse koning Juan Carlos

  De Gentse Ingrid Sartiau (54) wilt de Spaanse ex-koning Juan Carlos (82) opnieuw voor de rechter slepen, om te bewijzen dat hij haar vader is. In 2015 had Sartiau al een DNA-staal geëist om het vaderschap aan te tonen, maar dat verzoek werd afgewezen door de rechtbank. Nadat de moeder van Ingrid was overleden, kwam ze in het bezit van een brief die naar eigen zeggen aantoont dat de Spaanse ex-koning haar biologische vader is.