Maria Laura en William zijn officieel man en vrouw.
Volledig scherm
Maria Laura en William zijn officieel man en vrouw. © Pieter-Jan Vanstockstraeten/BELGA - Fotomontage HLN

500 gasten, een indrukwekkend kleed en een Porsche uit 1961: dit was het huwelijk van prinses Maria Laura

RoyaltyDe huwelijksdag van prinses Maria Laura (34) en William Isvy (30) verliep zaterdag feilloos. Een goedgevulde dag met heel wat emotionele momenten. Zowel de burgerlijke trouw als het kerkelijk huwelijk zijn achter de rug. De prinses schitterde tijdens de ceremonie in Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal in een op maat gemaakte jurk van ontwerpster Vivienne Westwood, met een sleep van liefst vier meter. Die sleep wordt verwijderd voor het avondfeest, dat het paar viert in intieme kring.

63 reacties

 • Anne Marie De Keersmaecker

  3 maanden geleden
  Al die commentaar hieronder is niet van toepassing, het gaat om het huwelijk en haar kleed was heel mooi. Wat kan dit meisje er aan doen dat er een energiecrisis is, zij zal toch ook elektriciteit moeten betalen in Londen? Zijn wij allemaal zulke zure mensen geworden? Ik ben niet pro koningshuis maar a.u.b. zeg en nee ik ben niet rijk ik ben gepensioneerd en moet ook elektriciteit betalen net als iedereen en betaal mij ook blauw als ik boodschappen doe. Het gaat over een koninklijk huwelijk
 • Sofie Mees

  3 maanden geleden
  Proficiat, en van harte gegund! Aan al de mensen met negatieve reacties, ze hebben er allebei zelf voor betaald dus niet de belasting betaler… Voor veel mensen is de koning en zijn aanverwanten nog steeds iets om naar op/uit te kijken! Of ze nu veel of weinig geld hebben, ze hebben wel een perfecte opvoeding genoten wat van veel mensen niet meer gezegd kan worden….🌸
 • Paul Van den Berge

  3 maanden geleden
  Een goeie autokeuze, een Porsche blijft toch een fantastische wagen.
 • yvzn Pierar

  3 maanden geleden
  wat kost dat weer niet aan de belasting betaler
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Zij gaan niet zonder verwarming elektriciteit en gas zitten deze winter ...laat staan goed kunnen eten en genieten van het leven...🙄 Foei foei ... En voor het gewone volk de armoede en miserie en nauwelijks nog kunnen genieten van alles...😥 Zielig en triestig helaas... Net als die politiekers van hetzelfde soort op een ander manier even erg ..👎
 1. Deze nazaat van Napoleon is eregast op het Belgische koninklijke huwelijk van het jaar: wie is de volgens sommigen ‘rechtmatige keizer van Frankrijk’?
  PREMIUM
  Royalty

  Deze nazaat van Napoleon is eregast op het Belgische koninklij­ke huwelijk van het jaar: wie is de volgens sommigen ‘rechtmati­ge keizer van Frankrijk’?

  Jean-Christophe Napoleon Bonaparte (36) en zijn vrouw Olympia (34) zijn zaterdag te gast op het huwelijk van prinses Maria Laura. Jean-Christophe is de achter-achter-achterneef van Napoleon I, keizer van Frankrijk. Wie zijn deze nazaten van Napoleon? Wat zijn hun banden met ons koningshuis? En maken ze nog aanspraak op de Franse keizerlijke troon? “Ik ben vastbesloten om de erfenis voort te zetten.”
 2. Prinses Maria Laura geeft als vijfde jawoord in net geen 40 jaar: dit waren alle koninklijke huwelijken in België
  PREMIUM
  Royalty

  Prinses Maria Laura geeft als vijfde jawoord in net geen 40 jaar: dit waren alle koninklij­ke huwelijken in België

  Prinses Maria Laura (34), oudste dochter van prinses Astrid, trouwt zaterdag in Brussel met de Britse Fransman William Isvy (31). Het is pas het vijfde huwelijk in de Belgische koninklijke familie in net geen 40 jaar. Hoe hielp het huwelijk van Astrid en Lorenz bij de verzoening van Albert en Paola? Wat liep er mis met de bruidsjurk van Mathilde? En hoe vermeed de burgemeester van Brussel een “drama” op het huwelijk van Laurent en Claire? Een overzicht.