Is het paleis van Al Qasimi echt 'vervloekt'?
Volledig scherm
PREMIUM
Is het paleis van Al Qasimi echt 'vervloekt'? © RV

15 jaar aan gebouwd, verlaten na één nacht: wat gebeurde er in het ‘vervloekte’ paleis van Al Qasimi?

“Je zal de weg naar het paleis niet vinden, het paleis vindt jou.” Dat wordt gezegd over het koninklijk paleis van Ras Al Khaimah, één van de zeven emiraten. Hoewel de bouw 15 jaar in beslag nam en het paleis meer dan 135 miljoen euro kostte, vluchtte de sjeik er al na één nacht weg. Hij was er getuige van “vreemde en vreselijke dingen” en keerde nooit meer terug.

9 reacties

 • Dalin Van Hertum

  2 maanden geleden
  zoveel geld en dan zo een gedrocht neerzetten, gelukkig kan je binnen genieten van t prachtige uitzicht, zand en onkruid, puur genieten.
 • MARTINA HEREMANS

  2 maanden geleden
  een opvang voor mensen die buiten op straat leven
 • Tina Colpaert

  2 maanden geleden
  Mooi zouden daar n hotel v kunnen maken....
 • ronny tondeleir

  2 maanden geleden
  Hij liep weg toen hij de prijs hoorde. Ze hebben hem nooit meer terug gezien. Ik zou ook wegblijven als ik die prijs hoorde.
 • Filip Van Droogenbroeck

  2 maanden geleden
  wansmakelijk zonde van de materialen
 1. Ongeluk, zelfmoord of uit de weg geruimd? Prinses van Qatar op mysterieuze wijze overleden
  PREMIUM
  Royalty

  Ongeluk, zelfmoord of uit de weg geruimd? Prinses van Qatar op mysterieu­ze wijze overleden

  Wat is er gebeurd met Kasia Gallanio (45), de Amerikaanse die prinses was van Qatar? De vrouw werd dood aangetroffen in haar luxe-appartement in het Spaanse Marbella, maar een autopsie kon geen uitsluitsel brengen over de oorzaak. “Ik ben er 100 procent zeker van. Iemand heeft beslist dat het haar tijd was om te sterven”, menen haar beste vrienden. Kasia en haar ex-man Abdelaziz (73), oom van de emir van Qatar, zaten verwikkeld in een bittere strijd die de duistere geheimen van de koninklijke familie dreigde bloot te leggen.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.