Prinses Fadzilah van Brunei, dochter van sultan Hassanal Bolkiah, is in het huwelijksbootje gestapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Fadzilah van Brunei, dochter van sultan Hassanal Bolkiah, is in het huwelijksbootje gestapt. © Instagram

10 dagen feest, overladen met goud en diamanten: dochter van sultan van Brunei huwt met ‘mysterieuze buitenlander’

RoyaltyEen nieuw koninklijk huwelijk trekt alle aandacht op het wereldtoneel. Brunei heeft er net de ‘legendarische’ bruiloft van prinses Fadzillah Lubabul (36) opzitten, dochter van sultan Hassanal Bolkiah (75) en één van de rijkste royals ter wereld. De ceremonie duurde tien dagen en tien nachten en werd gekenmerkt door weelde, al gaat het gebeuren ook om nog heel andere redenen over de tongen. Want wie is die bruidegom toch, die pas een maand geleden uit de lucht kwam vallen? En waarom hield de prinses zich tot nu altijd zo afzijdig?

4 reacties

 • Sara Peeters

  4 maanden geleden
  Ze hebben daar niks tekort integendeel gezondheidszorg en studies zijn daar gratis. Bepaalde voeding en woningen worden gesubsidieerd. Hier niet komen zeveren als je niks weet over het land. Wordt goed bestuurd en is een rijk land!
 • Bart Crac

  4 maanden geleden
  Kristinne In Brunei hebben ze geen honger en iedereen feest daar mee
 • Kristine Delacourt

  4 maanden geleden
  Daarvoor hebben ze wel geld, maar voor sociale voorzieningen in die landen hebben ze er geen. En hoe zouden ze hun personeel behandelen en betalen?
 • sonja dierckx

  4 maanden geleden
  Waarom moet dat allemaal in media komen en dat terwijl er zoveel mensen in armoede zitten wat hebben wij aan dat hele gedoe
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. De laatste man die vrede bracht: wat is er gebeurd met de koning van Afghanistan?
  PREMIUM
  Royalty

  De laatste man die vrede bracht: wat is er gebeurd met de koning van Afghanis­tan?

  De situatie in Afghanistan houdt de wereld in zijn greep. Door de wissel van regime lijkt het land een compleet andere koers in te slaan, al leert de geschiedenis dat dat geen unicum is voor Afghanistan. Het land is sinds 1973 een republiek, maar daarvoor was het eeuwenlang een koninkrijk waar de koning (de Sjah) met de plak zwaaide. Wat is er gebeurd met Mohammed Zahir Sjah, die door zijn eigen neef van de troon werd gestoten om de monarchie te doen vallen? Dit was het lot van de dynastie die 250 jaar over Afghanistan heerste.