Prinses Fadzilah van Brunei, dochter van sultan Hassanal Bolkiah, is in het huwelijksbootje gestapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Prinses Fadzilah van Brunei, dochter van sultan Hassanal Bolkiah, is in het huwelijksbootje gestapt. © Instagram

10 dagen feest, overladen met goud en diamanten: dochter van sultan van Brunei huwt met ‘mysterieuze buitenlander’

RoyaltyEen nieuw koninklijk huwelijk trekt alle aandacht op het wereldtoneel. Brunei heeft er net de ‘legendarische’ bruiloft van prinses Fadzillah Lubabul (36) opzitten, dochter van sultan Hassanal Bolkiah (75) en één van de rijkste royals ter wereld. De ceremonie duurde tien dagen en tien nachten en werd gekenmerkt door weelde, al gaat het gebeuren ook om nog heel andere redenen over de tongen. Want wie is die bruidegom toch, die pas een maand geleden uit de lucht kwam vallen? En waarom hield de prinses zich tot nu altijd zo afzijdig?

4 reacties

 • Sara Peeters

  1 jaar geleden
  Ze hebben daar niks tekort integendeel gezondheidszorg en studies zijn daar gratis. Bepaalde voeding en woningen worden gesubsidieerd. Hier niet komen zeveren als je niks weet over het land. Wordt goed bestuurd en is een rijk land!
 • Bart Crac

  1 jaar geleden
  Kristinne In Brunei hebben ze geen honger en iedereen feest daar mee
 • Kristine Delacourt

  1 jaar geleden
  Daarvoor hebben ze wel geld, maar voor sociale voorzieningen in die landen hebben ze er geen. En hoe zouden ze hun personeel behandelen en betalen?
 • sonja dierckx

  1 jaar geleden
  Waarom moet dat allemaal in media komen en dat terwijl er zoveel mensen in armoede zitten wat hebben wij aan dat hele gedoe