1. 
Brits koningshuis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversiteit werknemers
  Royalty
  4

  Brits konings­huis geeft toe dat het "meer moet doen" aan diversi­teit werknemers

  Het personeelsbeleid van de Britse koninklijke familie is nu al enkele weken hét gespreksonderwerp. Prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan Markle (39) deden onder meer al enkele vernietigende uitspraken over het terugtreden uit de monarchie en hun verhuis naar Californië. Ondertussen is er ook een publicatie van het Britse koningshuis opgedoken waarin ze toegeven dat ze meer hadden kunnen doen op vlak van de diversiteit van hun medewerkers.
 1. Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confrontatie was hevig en bitter”
  Royalty
  13

  Ruzie over vermeend pestgedrag Meghan ligt mogelijk aan basis van breuk tussen Harry en William: “De confronta­tie was hevig en bitter”

  Ze waren ooit ongelofelijk hecht met elkaar, maar de relatie tussen de prinsen William (38) en Harry (36) is de afgelopen jaren serieus bekoeld. Omdat de oudste vond dat zijn broer te snel wilde trouwen met Meghan Markle, maar ook vanwege een intense ruzie over pesten. Dat schrijft historicus Robert Lacey in enkele nieuwe hoofdstukken voor zijn boek ‘Battle of Brothers: The Inside Story of a Family in Tumult’.
 1. Prinses Diana verklaarde ooit: “Mannen willen mij niet wegens mijn bagage”
  Royalty

  Prinses Diana verklaarde ooit: “Mannen willen mij niet wegens mijn bagage”

  Ze zou 1 juli zestig jaar geworden zijn, maar prinses Diana kreeg nooit de kans haar ware liefde te vinden. Veel geluk in relaties heeft ze nooit gekend. Haar laatste, kortstondige affaire mondde zelfs uit in haar dood. “Ze was eenzaam in de liefde”, vertelt journaliste Petronella Wyatt in The Sun. Zij en Diana dineerden twee jaar voor haar dood samen in het huis van een gemeenschappelijke vriend in Londen. Ze hadden een gesprek dat “de saaiheid van het leven verlichtte” en waarin Diana haar eenzame liefdesleven verklaarde.
 2. Gravin Eloise debuteert als schrijfster met boek over haar leefgewoontes
  Royalty

  Gravin Eloise debuteert als schrijf­ster met boek over haar leefgewoon­tes

  Donderdag komt het eerste boek van gravin Eloise van Oranje (19) uit. In ‘Learning By Doing’ geeft de dochter van de Nederlandse prins Constantijn (51) en prinses Laurentien (55) antwoorden op vragen die ze van haar volgers krijgt over onder meer kleding, het studentenleven en voeding. “Ik wil mijn lezers natuurlijk meer over mezelf vertellen. Maar mijn boodschap is vooral: doe lekker je ding en wees jezelf”, aldus de ‘gravinfluencer’.
 1. ‘Ongepaste’ gouden koets verdeelt Nederland: “Mag de koning er nu in rondrijden of niet?”
  Royalty
  33

  ‘Ongepaste’ gouden koets verdeelt Nederland: “Mag de koning er nu in rondrijden of niet?”

  Nederland wordt verdeeld door een opzichtige gouden koets, een stukje erfgoed dat na vijf jaar restauratie eindelijk weer klaar is voor gebruik door koning Willem-Alexander. Het enige probleem is dat de Tweede Kamer het er niet over eens geraakt of men de koets wel opnieuw zou moéten gebruiken. Een van de panelen die op het voortuig is geschilderd, wordt immers gezien als ongepast.
 1. Dolle vreugde op de tribune: koning Willem-Alexander supportert voor Oranje
  Royalty
  4

  Dolle vreugde op de tribune: koning Wil­lem-Alexan­der supportert voor Oranje

  De Nederlandse koning Willem-Alexander toonde zich gisteravond op de tribune bij het EK voetbal weer een echte sportfan. Toen Denzel Dumfries in de 85ste minuut Nederland weer voorbij Oekraïne kopte, ging de 54-jarige vorst uit zijn dak met een haast kinderlijk blij vreugdedansje. Met gebalde vuisten vierde hij het doelpunt dat Nederland de eerste drie punten op het EK opleverde. Het is zeker niet voor het eerst dat de koning uit zijn dak gaat langs de zijlijn bij sportevenementen: een overzicht.