De zes zesdejaars van het Montfortcollege zijn de mini-onderneming Cozzzy gestart.
Volledig scherm
De zes zesdejaars van het Montfortcollege zijn de mini-onderneming Cozzzy gestart. © Foto rv

Zesdejaars Montfortcollege verkopen dekentjes ten voordele van vzw het Zavelhuis

RotselaarZes laatstejaarsstudenten van het Montfortcollege in Rotselaar zijn een mini-onderneming gestart onder leiding van Vlajo. Met hun project Cozzzy verkopen ze - zoals de naam al doet vermoeden - zachte dekentjes. Zo’n 10 procent van de omzet schenkt het zestal aan vzw Het Zavelhuis.

 1. Vrouw blijft therapeute lastigvallen na behandeling

  Vrouw blijft therapeute lastigval­len na behande­ling

  Een vrouw uit Rotselaar is voor de strafrechter verschenen omdat ze haar therapeut bleef bestoken met telefoontjes en dreigende sms’jes vorig jaar. De dertiger moet zich verantwoorden voor belaging en bedreigingen. De feiten speelden zich af in oktober 2020. Omdat de vrouw van geen ophouden wist, werd ze aangehouden. De moeder van twee zou lijden aan borderline en antipsychotica slikken. Omdat er een gerechtelijk onderzoek gevorderd werd, wil de rechtbank het verslag afwachten van de deskundige, die de onderzoeksrechter aanstelde. De zaak wordt verder behandeld op 16 juni.
 2. LEKKER LOKAAL Takeaway: Ter Bogaerde in Aarschot levert verfijnde kost, ook al kregen we niet helemaal wat we bestelden
  PREMIUM
  Aarschot

  LEKKER LOKAAL Takeaway: Ter Bogaerde in Aarschot levert verfijnde kost, ook al kregen we niet helemaal wat we bestelden

  Wekelijks trekt een reporter incognito naar een restaurant in de regio om er voor u de kwaliteit van het eten te testen. In coronatijden halen ook wij noodgedwongen een menu af en proeven we van al dat lekkers in ons eigen kot. Deze week trekken we naar Ter Bogaerde in Aarschot van chef en oud leerling van de hotelschool Ter Duinen in Koksijde Gert Vandevorst. Onze verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen wanneer we zaterdagvoormiddag onze bestelling afhalen. Het wordt een culinaire beleving met opmerkingen. Meer recensies leest u in ons dossier.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"