Wandelclub WK Werchter lanceert drie nieuwe coronawandelingen
Volledig scherm
Wandelclub WK Werchter lanceert drie nieuwe coronawandelingen © Foto rv

Wandelclub WK Werchter lanceert drie tijdelijke coronawandelingen

RotselaarEr wordt veel gewandeld, zoveel is duidelijk. En ook de koude wintermaanden houden de wandelaars niet tegen. Daarom heeft de wandelclub WK Werchter drie nieuwe bewegwijzerde coronawandelingen uitgewerkt, als alternatief voor de vaste wandelroutes. 

 1. LEKKER LOKAAL. Umamido Leuven: “Een vettig varkentje, maar voor de rest kwalitatief en kwantitatief top”
  PREMIUM
  Leuven

  LEKKER LOKAAL. Umamido Leuven: “Een vettig varkentje, maar voor de rest kwalita­tief en kwantita­tief top”

  Wie houdt van Oosters eten zal zeker Umamido kennen. Wie het niet kent moet het dringend leren kennen en wie niet van Oosters eten houdt zal er na een bezoekje wél van houden. Het Japans georiënteerde eethuisje met Chinese, Koreaanse en Belgische invloeden zorgt immers voor een voor velen nog onbekend, maar zéér interessant smakenpallet op je bord. Lees hier meer over onze restaurantrecensies.
 2. Buurtbewoners verzetten zich tegen plannen Belevingspark ’t Zand: “Een sportveld op vijf meter van onze hof is een brug te ver”
  PREMIUM
  Tremelo

  Buurtbewo­ners verzetten zich tegen plannen Belevings­park ’t Zand: “Een sportveld op vijf meter van onze hof is een brug te ver”

  De plannen voor een recreatiedomein in Tremelo met onder meer buitensportvelden en een nieuw skatepark stuiten op heel wat protest van het buurtcomité Van Regenmortelstraat. Ze voelen zich genegeerd door het bestuur en vrezen onder meer geluidsoverlast. “Er wordt gewoon geen rekening gehouden met ons”, stelt buurtbewoonster Chantal Behets (55).
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"