Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Vertommen

Vaccinatiecentrum De Toren sluit tot midden oktober: “In tussentijd bereiden we ons voor op derde prik”

ROTSELAAR/TREMELO/HOLSBEEKHet vaccinatiecentrum ‘De Toren’ in Rotselaar opent voorlopig nog zaterdag 4 en 25 september. “Het centrum zal gesloten zijn van 26 september tot 15 oktober. In tussentijd bereiden we ons voor op een afslanking van het huidig centrum en de derde prik”, zegt voorzitter Werner Van Nuffelen.

 1. Lubbeek steekt met koesterweek ouders die met zwangerschapsverlies te maken kregen hart onder de riem
  Lubbeek

  Lubbeek steekt met koester­week ouders die met zwanger­schaps­ver­lies te maken kregen hart onder de riem

  Op 11 december, wereldlichtjesdag, begint de koesterweek. Deze periode wil ouders die met zwangerschapsverlies te maken kregen een hart onder de riem steken en dit jaar neemt ook Lubbeek deel. “Ongeveer 1 op de 10 zwangerschappen eindigt in een miskraam,” weet schepen van welzijn Hugo Simoens “Het hoeft dus absoluut geen taboe te zijn. Integendeel, door het onderwerp bespreekbaar te maken kunnen we mensen laten voelen dat ze niet alleen staan met hun verdriet en steken we hen een hart onder de riem.”
 2. Heverlee verwelkomt opnieuw…brasserie ‘Het Seinhuis’: “Waarom zouden we opteren voor een onbekende naam?”
  PREMIUM
  Heverlee

  Heverlee verwelkomt opnieuw…brasserie ‘Het Seinhuis’: “Waarom zouden we opteren voor een onbekende naam?”

  Brasserie Het Seinhuis aan het station van Heverlee is terug van weggeweest. Deze keer neemt de bekende Herentse ondernemer Patrick Vanoppen de bekende zaak onder zijn vleugels nadat het avontuur van Leuvenaar David Nijs onder de noemer ‘Perrongeluk’ fout afliep. “Om de drie weken verrassen we de klanten met een volledig nieuwe menukaart”, vertelt nieuwe eigenaar Patrick Vanoppen.