De drie padelvelden zijn speelklaar en hebben de standaarden van een echt WTC-court.
Volledig scherm
De drie padelvelden zijn speelklaar en hebben de standaarden van een echt WTC-court. © Vertommen

Tennisclub in Wezemaal surft mee op hype van padel met drie nieuwe velden

WEZEMAALOnze regio is een blinde vlek minder als het op padelvelden aankomt. De tennisclub in Wezemaal heeft er zaterdag drie in gebruik genomen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Bewoner kan verhitte kookpot snel blussen
  LEUVEN

  Bewoner kan verhitte kookpot snel blussen

  De brandweer moest maandagavond even voor 21 uur uitrukken voor een brand in een studio op de Scheutsite in de Zavelstraat in Kessel-Lo. Het vuur ontstond toen een bewoner aan het koken was en de pan even uit het oog verloor. De bewoner reageerde snel en kon het beginnende vuur doven door er een nat deken over te gooien. De andere bewoners van het gebouw waren ondertussen naar buiten gegaan. Niemand raakte gewond. Na controle van de brandweer mochten de bewoners weer naar binnen.
 1. 12-jarige komt met been onder auto terecht
  LEUVEN/HERENT

  12-jarige komt met been onder auto terecht

  Een 12-jarige fietser uit Herent is zondagnamiddag zwaargewond geraakt toen toen hij in de Donkerstraat ten val kwam en met het been onder een voorbijrijdende auto terechtkwam. De fiets van de jongen was in het rijwiel van een andere fietser gehaakt, waardoor hij het evenwicht verloor en de voorbijrijdende auto raakte. Het slachtoffer werd met de ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. Daar werd een beenbreuk vastgesteld.