Sylvia Kieffer met haar nieuw boek: Wat kriebelt er in mijn oor?
Volledig scherm
Sylvia Kieffer met haar nieuw boek: Wat kriebelt er in mijn oor? © Vertommen

Sylvia (36) schrijft haar eerste boek over hooggevoeligheid bij kinderen

Sylvia Kieffer (36) uit Rotselaar brengt haar eigen boek op de markt om aandacht te schenken aan hooggevoeligheid op jonge leeftijd. Het prentenboek biedt een hulpmiddel aan ouders en scholen om te leren omgaan met hooggevoelige kinderen.

 1. Leuven neemt pioniersrol op in circulaire economie: “We willen alle kostbare materialen zoveel mogelijk hergebruiken”

  Leuven neemt pioniers­rol op in circulaire economie: “We willen alle kostbare materialen zoveel mogelijk hergebrui­ken”

  Het voorbije weekend stond ‘repareren’ wereldwijd in de kijker en ook in Leuven konden Leuvenaars en bezoekers een bijdrage leveren aan de zogenaamde circulaire economie. Het stadsbestuur wil een pioniersrol opnemen onder de noemer ‘Leuven circulair’. “We zijn één van de eerste Vlaamse steden die een circulaire strategie uitwerkten”, zegt schepen David Dessers (Groen).
 2. Buurt reageert vol ongeloof op dood Maria Storms (91): “Wie zou haar nu kwaad willen doen? Hebben de speurders het niet bij het verkeerde eind? En wat deed ze aan het kippenhok?”
  PREMIUM

  Buurt reageert vol ongeloof op dood Maria Storms (91): “Wie zou haar nu kwaad willen doen? Hebben de speurders het niet bij het verkeerde eind? En wat deed ze aan het kippenhok?”

  De 91-jarige Maria Storms werd afgelopen dinsdag thuis dood teruggevonden in de tuin van haar woning op de Langdorpsesteenweg in Aarschot. “Mogelijk iets gekregen of gevallen en gestorven aan onderkoeling”, dachten de buren. Uit de autopsie bleek echter dat Maria mogelijk geen natuurlijke dood stierf en het parket vorderde een onderzoeksrechter. De buren kunnen het niet vatten. “Wie zou die lieve dame nu zoiets kunnen aandoen?”