Vier agenten van de wegpolitie zullen instaan voor de bewaking van de snelwegparkings van onder meer Heverlee (foto).
Volledig scherm
Vier agenten van de wegpolitie zullen instaan voor de bewaking van de snelwegparkings van onder meer Heverlee (foto). © Foto Vertommen

Snelwegparkings Rotselaar en Heverlee krijgen privébewaking, Everberg niet

ROTSELAAR/HEVERLEE/EVERBERGMinister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) kondigde het al eerder aan: vijf snelwegparkings langs de E314 en de E40 zullen 's nachts bewaking krijgen nadat er de laatste weken verschillende feiten werden gerapporteerd van transmigranten die in vrachtwagens wilden klimmen om zo tot in Groot-Brittannië te geraken. Daarbij werd er geen geweld geschuwd.

  1. Tilia Bloemenatelier pakt uit met nieuw concept voor vrouwelijke ondernemers: “Voor elke nieuwe huurder organiseren we een lanceringsavond”

    Tilia Bloemenate­lier pakt uit met nieuw concept voor vrouwelij­ke onderne­mers: “Voor elke nieuwe huurder organise­ren we een lancerings­avond”

    Het duurzame bloemenatelier Tilia in Wijgmaal slaat een nieuwe weg in. Bedoeling is om inspirerende ruimte te creëren voor vrouwelijke ondernemers: “Tilia Bloemenatelier verandert inderdaad van koers en wordt Tilia Conceptstore. Vanaf nu is het mogelijk om een plek te huren bij Tilia om jouw product in de kijker te zetten”, vertelt de jonge onderneemster Louise Vanderlinden (27). Of ook: leen eens een winkelruimte maar wat vraagt Tilia in ruil?
    Leuven