Frederik (midden) bij de finish van de Ironman in Barcelona
Volledig scherm
Frederik (midden) bij de finish van de Ironman in Barcelona © Foto rv

Schooldirecteur Frederik zamelt 4.500 euro in voor organisaties die ouders van sterrenkindjes steunen

De Rotselaarse schooldirecteur Frederik Beersaerts heeft afgelopen zondag deelgenomen aan de Ironman in Barcelona, met één specifiek doel: geld inzamelen voor organisaties die steun bieden aan ouders van doodgeboren baby’s. De papa is geslaagd in zijn opzet en zamelde maar liefst 4.500 euro in.

  1. Leuven neemt pioniersrol op in circulaire economie: “We willen alle kostbare materialen zoveel mogelijk hergebruiken”

    Leuven neemt pioniers­rol op in circulaire economie: “We willen alle kostbare materialen zoveel mogelijk hergebrui­ken”

    Het voorbije weekend stond ‘repareren’ wereldwijd in de kijker en ook in Leuven konden Leuvenaars en bezoekers een bijdrage leveren aan de zogenaamde circulaire economie. Het stadsbestuur wil een pioniersrol opnemen onder de noemer ‘Leuven circulair’. “We zijn één van de eerste Vlaamse steden die een circulaire strategie uitwerkten”, zegt schepen David Dessers (Groen).
  2. Politie krijgt melding van nachtlawaai en betrapt klanten in café

    Politie krijgt melding van nachtla­waai en betrapt klanten in café

    De politie kreeg maandagochtend iets voor vier uur melding van nachtlawaai. Toen de agenten poolshoogte gingen nemen merkten ze dat in een drankgelegenheid op de Grote Markt, ondanks de sluitingsplicht, nog één van de toegangsdeuren open was. Binnen in de zaak waren nog enkele klanten aanwezig waarvan enkelen (probeerden) te ontkomen. Zowel tegen de aanwezige klanten als de 33-jarige zaakvoerder werden door de politie de nodige dossiers opgesteld.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement