De werken aan de Vakenstraat gaan een nieuwe fase in.
Volledig scherm
De werken aan de Vakenstraat gaan een nieuwe fase in. © drone-me

Rioleringswerken Vakenstraat gaan nieuwe fase in

ROTSELAARDe werken in Rotselaar-Heikant gaan maandag een nieuwe fase in. De werf zal dan het kruispunt van de Vakenstraat met de Kerkhofstraat en de Steenweg op Gelrode bereiken. Daardoor is de huidige omleiding via de Kerkhofstraat niet meer mogelijk.

  1. Afscheidsfestival in het stadspark voor Sancta Mariadirecteur Willy Lemmens (65): “Van alle middelbare scholen - en ik heb er op verschillende gezeten - heeft er geen één zo’n directeur als Willy”
    Leuven

    Afscheids­fes­ti­val in het stadspark voor Sancta Mariadirec­teur Willy Lemmens (65): “Van alle middelbare scholen - en ik heb er op verschil­len­de gezeten - heeft er geen één zo’n directeur als Willy”

    Met 33 jaar op de teller is het pensioen voor Sancta Mariadirecteur Willy Lemmens (65) nakende. Hem werd gevraagd zijn agenda vandaag tussen 10 en 12 vrij te houden voor een ingetogen afscheidsfeestje. Het werd een heus festival, in lijn met de knaldrang waar de bijna oud-directeur zo gekend en geliefd voor is. “Willy de bouwer, Willy de muzikant, Willy de danser.”