De bekende sushiboten varen ook uit aan de brug in Werchter. Rechts: Als voorgerecht kan je kiezen voor dim sum of gyoza.
Volledig scherm
PREMIUM
De bekende sushiboten varen ook uit aan de brug in Werchter. Rechts: Als voorgerecht kan je kiezen voor dim sum of gyoza. © KAR

RESTOTIP. Saisaki in Werchter: “Een nieuwe hotspot voor sushiliefhebbers”

ROTSELAARMet Saisaki heeft de brug in Werchter er een vleugje Japans bijgekregen. Het restaurant serveert zowel verse sushi, sashimi als een banket van gerechten, vergezeld van sake en wijn. “We nemen de liefde van onze klanten voor de Japanse keuken heel serieus”, klinkt het bij de zaakvoerders. Wij namen de proef op de som.

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.