Het station van de autokeuring in Rotselaar.
Volledig scherm
Het station van de autokeuring in Rotselaar. © Vertommen

Regeling voor afspraak autokeuring station Rotselaar blijft ongewijzigd

ROTSELAARWie zijn auto technisch wil laten keuren in het station in het Wingepark in Rotselaar kan dat nog altijd zoals voorheen, mét of zonder afspraak.

 1. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.
 2. Skatepark Provinciedomein Kessel-Lo voor open verklaard: “Toegankelijk voor beginners, maar technisch uitdagend voor geoefende skaters.”
  Leuven

  Skatepark Provincie­do­mein Kessel-Lo voor open verklaard: “Toeganke­lijk voor beginners, maar technisch uitdagend voor geoefende skaters.”

  De voorbije zomer werd het skateterrein in het Provinciedomein van Kessel-Lo in een nieuw kleedje gestoken. De oude halfpipe moest plaats ruimen voor een streetskateterrein, dat enerzijds toegankelijk is voor beginnende skaters, maar anderzijds heel wat mogelijkheden biedt voor ervaren rotten. Het nieuwe park werd vandaag plechtig ingehuldigd met het betere kunst- en vliegwerk van de skaters van Vzweetje.
 3. Mommy influencer Julie & tekenaar Arno roepen Vlaanderen op om mee te kleuren voor ‘Dag van de kinderbegeleider’ : “In tijden als deze zijn die ‘bloemetjes’ meer dan ooit nodig”
  ROTSELAAR/SINT-KATELIJNE-WAVER

  Mommy influencer Julie & tekenaar Arno roepen Vlaanderen op om mee te kleuren voor ‘Dag van de kinderbege­lei­der’ : “In tijden als deze zijn die ‘bloemetjes’ meer dan ooit nodig”

  Op 12 oktober is het ‘Dag van de kinderbegeleider’. Een dag waarop Vlaanderen onthaalouders en kinderbegeleiders in de bloemetjes zet voor hun harde werk. Tekenaar Arno Van de Velde uit Rotselaar kroop in zijn pen om kleurplaten te tekenen om de begeleiders te bedanken en een duidelijk signaal uit te sturen naar de Vlaamse regering voor het gebrek aan opvangplaatsen.