De infrastructuur wordt gesloten omdat er tekortkomingen zijn vastgesteld inzake brandveiligheid. Het gebouw is door al het hout zeer brandgevoelig.
Volledig scherm
PREMIUM
De infrastructuur wordt gesloten omdat er tekortkomingen zijn vastgesteld inzake brandveiligheid. Het gebouw is door al het hout zeer brandgevoelig. © Traiteur Culinesse

Populaire trouwlocatie ‘The Barn’ moet sluiten: brandveiligheid niet in orde en vergunningen ontbreken

ROTSELAAREventlocatie The Barn in Rotselaar moet sluiten op burgemeestersbevel. De brandweer stelde ter plaatse vast dat er te veel ernstige gebreken zijn inzake veiligheid. Door de sluiting moesten veel koppels op het laatste nippertje op zoek naar een nieuwe plek voor hun trouwfeest.

 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 2. Onderzoek naar drievoudige moord in Kessel-Lo: buurtbewoner na verhoor vrijgelaten
  kessel-lo

  Onderzoek naar drievoudi­ge moord in Kes­sel-Lo: buurtbewo­ner na verhoor vrijgela­ten

  De buurtbewoner die vrijdag was opgepakt in het onderzoek naar de drievoudige moord die in juni heeft plaatsgevonden in de Zavelstraat in Kessel-Lo, is na zijn verhoor door de onderzoeksrechter vrijgelaten. Dat meldt het Leuvense parket. “De man ontkent en er zijn onvoldoende elementen tegen hem om hem verder van zijn vrijheid te beroven”, zegt parketwoordvoerster Sarah Callewaert.