Studenten Joke, Lies, Fleur en Hedda
Volledig scherm
PREMIUM
Studenten Joke, Lies, Fleur en Hedda © Vertommen

Parklife Werchter valt in de smaak bij eerste festivalgangers: “Zon, cocktails en goede muziek”

RotselaarEen echt festival kan je het niet noemen, maar aan sfeer en veel blije gezichten geen gebrek op de eerste dag van Parklife Werchter. 2.500 aanwezigen genoten van Balthazar + Sohnarr op de lightversie van Rock Werchter en de coronamaatregelen? Daar waren de bubbels van vier best tevreden mee. “Een speciale editie waar er eten en drinken aan tafel wordt gebracht: zalig eigenlijk.”

  1. Studenten KU Leuven lanceren rekruteringsplatform Simply Apply: “Perfecte match tussen IT-professionals en bedrijven”
    Leuven

    Studenten KU Leuven lanceren rekrute­rings­plat­form Simply Apply: “Perfecte match tussen IT-professio­nals en bedrijven”

    Enkele studenten van de KU Leuven lanceerden het bijzondere rekruteringsplatform Simply Apply. Aan de hand van Artificial Intelligence (AI) en ‘machine learning’ helpt het platform werkzoekenden aan hun IT-baan. De jonge start-up heeft ondertussen een partnership afgesloten met Volvo Cars Gent, VDAB en Dibbs. “Via Simply Apply kwam meteen ook al een eerste match tot stand. De jonge kandidaat Niels De Cat vond zo bij het bedrijf Virtuosolar in Geel zijn eerste job die perfect bij hem past”, vertelt Nima Chitgar, oprichter van Simply Apply.