Werchter Parklife 2021. Publiek
Volledig scherm
Werchter Parklife 2021. Publiek © Vertommen

Parklife Werchter blikt tevreden terug op coronaveilige editie met 63.000 bezoekers: “Maar volgend jaar weer de grote festivals”

RotselaarParklife Werchter, de coronaveilige editie van Rock Werchter, was een succes. 63.000 betalende bezoekers genoten gedurende de maand juli, in bubbels van vier, van de beste Belgische en Nederlandse artiesten. De organisatie blikt tevreden terug, maar voor herhaling is het echter niet vatbaar. “Werchter is de thuis van grote festivals en volgend jaar doen we het weer zoals het hoort”, klinkt het.

  1. Stad voorziet noodopvang tijdens WK Wielrennen
    LEUVEN

    Stad voorziet noodopvang tijdens WK Wielrennen

    De Leuvense basisscholen zijn op 24 september gesloten wegens het WK wielrennen. Omdat niet alle ouders van thuis uit kunnen werken, organiseren de stad en kinderwerking Fabota die dag noodopvang voor kleuters en lagere schoolkinderen. Er werden drie opvanglocaties gekozen buiten het centrum: basisschool De Bron in Leuven-Zuid, De Mozaïek in Kessel-Lo en basisschool Hertog Karel in Wilsele-Putkapel. Ouders die opvang nodig hebben kunnen tot dinsdag 14 september, 21 uur een aanvraag doen op www.leuven.be/noodopvang. De stad verwerkt daarna alle aanvragen. Kinderen worden zo goed mogelijk verdeeld over de verschillende locaties, afhankelijk van de voorkeuren en haalbaarheid die ouders aangeven in hun aanvraag. Ouders ontvangen tot slot een bevestiging van hun inschrijving per e-mail.