Ozondokter Chris M. in de rechtbank.
Volledig scherm
Ozondokter Chris M. in de rechtbank. © Vertommen/PN

Ozondokter krijgt zes maanden met uitstel

Dokter Chris M. (55) uit Rotselaar, die tussen 2009 en 2013 zijn patiënten behandelde met de omstreden ozontherapie, is veroordeeld tot zes maanden cel met uitstel over drie jaar en een boete van 1.200 euro voor zijn praktijken. Dat heeft de correctionele rechter in Leuven beslist. De ozontherapie is deels als doping bewezen. Ondanks deze veroordeling kan hij verder aan de slag blijven als huisarts.

3 reacties

 • kurt struyf

  3 jaar geleden
  Chris is niet alleen een fantastisch dokter, maar ook een fantastisch mens! Iedereen die er ooit geweest is, weet dat hij echt met zijn patienten begaan is, naar de mensen luistert en hen echt wil helpen. Heel Rotselaar staat achter u
 • Marie Jeanne Robert

  3 jaar geleden
  De beste dokter die ik ooit had! En velen in Rostelaar denken daar ook zo over. Heeft me geholpen met zaken waar anderen maar wat aanmodderden. Zo voouitstrevend zouden ze allemaal moeten zijn. Jammer van dit domme voorval.
 • Kris Van der borght

  3 jaar geleden
  Tonnen respect voor deze dokter !!!is de enige dokter die ik ken die zo met zijn patiënten begaan is .
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.