Ozondokter Chris M. in de rechtbank.
Volledig scherm
Ozondokter Chris M. in de rechtbank. © Vertommen/PN

Ozondokter krijgt zes maanden met uitstel

Dokter Chris M. (55) uit Rotselaar, die tussen 2009 en 2013 zijn patiënten behandelde met de omstreden ozontherapie, is veroordeeld tot zes maanden cel met uitstel over drie jaar en een boete van 1.200 euro voor zijn praktijken. Dat heeft de correctionele rechter in Leuven beslist. De ozontherapie is deels als doping bewezen. Ondanks deze veroordeling kan hij verder aan de slag blijven als huisarts.

3 reacties

 • kurt struyf

  3 jaar geleden
  Chris is niet alleen een fantastisch dokter, maar ook een fantastisch mens! Iedereen die er ooit geweest is, weet dat hij echt met zijn patienten begaan is, naar de mensen luistert en hen echt wil helpen. Heel Rotselaar staat achter u
 • Marie Jeanne Robert

  3 jaar geleden
  De beste dokter die ik ooit had! En velen in Rostelaar denken daar ook zo over. Heeft me geholpen met zaken waar anderen maar wat aanmodderden. Zo voouitstrevend zouden ze allemaal moeten zijn. Jammer van dit domme voorval.
 • Kris Van der borght

  3 jaar geleden
  Tonnen respect voor deze dokter !!!is de enige dokter die ik ken die zo met zijn patiënten begaan is .
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.