De nieuwe fietsenstalling in de Torenstraat.
Volledig scherm
De nieuwe fietsenstalling in de Torenstraat. © Gemeente Rotselaar

Nieuwe fietsenstalling aan bushalte in Torenstraat

ROTSELAARAan bushalte ‘School’ in de Torenstraat is een nieuwe, overdekte fietsenstalling geplaatst. Ook op verschillende andere plaatsen zullen nieuwe fietsbeugels worden geplaatst.

 1. Vergunning kinderdagverblijf Mippie en Moppie 2 definitief ingetrokken. Wat zijn de gevolgen voor de andere vestigingen?
  PREMIUM
  Zemst/Keerbergen

  Vergunning kinderdag­ver­blijf Mippie en Moppie 2 definitief ingetrok­ken. Wat zijn de gevolgen voor de andere vestigin­gen?

  Het agentschap Opgroeien heeft vandaag de vergunning van kinderdagverblijf Mippie en Moppie 2 in Keerbergen ingetrokken. Maar wat betekent dat voor de vier andere vestigingen, waaronder die in Zemst, Hofstade en Weerde? Daar wachten de ouders van zowat honderd kinderen op duidelijkheid nadat de schorsing enkele weken geleden al verlengd werd. Het agentschap Opgroeien geeft tekst en uitleg bij de procedure die wordt gevolgd.
 2. De 9 favoriete plekjes van infectiologe Erika Vlieghe (51): “Zo’n rustgevende plaats, pal aan mijn achtertuin... Wát een luxe”
  PREMIUM
  Kortenberg

  De 9 favoriete plekjes van infectiolo­ge Erika Vlieghe (51): “Zo’n rustgeven­de plaats, pal aan mijn achtertuin... Wát een luxe”

  Haar roots liggen in Bonheiden, maar ondertussen woont infectiologe Erika Vlieghe (51) al 20 jaar in Meerbeek bij Kortenberg. Vorige week werd ze er zelfs tot ereburger benoemd voor haar inzet tijdens de coronacrisis. “Al is die erkenning eigenlijk voor een heel team”, klinkt het bescheiden. Voor ons maakte ze even de tijd om haar negen lievelingsplekjes in Vlaams-Brabant op te sommen. “Ik passeer graag in de frituur met de grootste friteuse van het land.”