“Ik weet niet of die ballon echt de bedoeling was om als cadeautje te krijgen, maar Elena (9) heeft een van de vrijwilligers kunnen overtuigen”, lacht mama Evi.
Volledig scherm
PREMIUM
“Ik weet niet of die ballon echt de bedoeling was om als cadeautje te krijgen, maar Elena (9) heeft een van de vrijwilligers kunnen overtuigen”, lacht mama Evi. © JSL

Muziek, ballonen en golfkarretjes: 560 kinderen krijgen hun eerste prik in het vaccinatiecentrum van Rotselaar

RotselaarDe Rotselaarse 5- tot 11-jarigen werden afgelopen weekend voor het eerst verwacht voor hun vaccinatie tegen Covid-19. Zo’n 560 kinderen kwamen langs, en het zorgpersoneel en de vrijwilligers deden er alles aan om de spannende gebeurtenis zo goed mogelijk te laten verlopen, inclusief golfkarretjes, muziek en cadeautjes. “Op een dag vind je de job van je leven”, lacht vrijwilliger Gert achter het stuur van een golfkarretje. “Het is heel fijn om hier mijn steentje bij te dragen.”

  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.