Het Montfortcollege in Rotselaar.
Volledig scherm
Het Montfortcollege in Rotselaar. © Vertommen

Montfortcollege gaat voor alle graden afstandsonderwijs organiseren: “Er zijn te veel leerkrachten in quarantaine”

ROTSELAARSecundaire school Montfortcollege in Rotselaar gaat vanaf donderdag haar 920 leerlingen enkel nog afstandsonderwijs voorschotelen. “Door corona zitten te veel leerkrachten in quarantaine en krijgen we de lessen niet meer georganiseerd”, zegt pedagogisch directeur Bart Schollen.

 1. ‘Winkeldeur gesloten? toch welkom!’: Leuvense handelszaken nemen maatregelen om energie te besparen: “Extra bordje neemt twijfels en drempelvrees weg bij de klanten”
  PREMIUM
  Leuven

  ‘Winkeldeur gesloten? toch welkom!’: Leuvense handelsza­ken nemen maatrege­len om energie te besparen: “Extra bordje neemt twijfels en drempel­vrees weg bij de klanten”

  Energie besparen…het is met voorsprong de zorg van zo ongeveer iedereen in deze energiecrisis. Ook de Leuvense handelaars willen de rekening betaalbaar houden maar de deuren gesloten houden om de warmte binnen te houden, leidde toch tot enige terughoudendheid. “Sommigen twijfelden uit angst om klanten te verliezen. We trekken hen over de streep door speciale deurbordjes te verdelen”, zegt schepen van Handel Johan Geleyns (CD&V).
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.