Een kindje geeft alvast het goede voorbeeld.
Volledig scherm
Een kindje geeft alvast het goede voorbeeld. © rv

Mommy influencer Julie & tekenaar Arno roepen Vlaanderen op om mee te kleuren voor ‘Dag van de kinderbegeleider’ : “In tijden als deze zijn die ‘bloemetjes’ meer dan ooit nodig”

ROTSELAAR/SINT-KATELIJNE-WAVEROp 12 oktober is het ‘Dag van de kinderbegeleider’. Een dag waarop Vlaanderen onthaalouders en kinderbegeleiders in de bloemetjes zet voor hun harde werk. Tekenaar Arno Van de Velde uit Rotselaar kroop in zijn pen om kleurplaten te tekenen om de begeleiders te bedanken en een duidelijk signaal uit te sturen naar de Vlaamse regering voor het gebrek aan opvangplaatsen.

 1. Natuurfotograaf én dj wint publieksprijs National Geographic Fotowedstrijd: “Herrie op de dansvloer, rust in de natuur”
  PREMIUM
  Keerbergen

  Natuurfoto­graaf én dj wint publieks­prijs National Geographic Fotowed­strijd: “Herrie op de dansvloer, rust in de natuur”

  De National Geographic Fotowedstrijd, een klinkende naam in de wereld van de fotografie, zit erop. Meer dan 10.000 fotografen dongen in drie categorieën naar de goedkeuring van een professionele vakjury. Met zijn beeld van een meanderende Dijle in het groene Keerbergen in Vlaams-Brabant wist dj en natuurfotograaf Filip Maes (40) de publieksprijs in de wacht te slepen.
 2. Winters Bierfestival van De Dijleschuimers: “Liefst veertien bieren uit gastland Polen”
  Leuven

  Winters Bierfesti­val van De Dijleschui­mers: “Liefst veertien bieren uit gastland Polen”

  De liefhebbers van het betere bier moeten nu zaterdag afzakken naar ontmoetingscentrum Genadedal in Kessel-Lo. Net zoals vorig jaar organiseren De Dijleschuimers een Winters Bierfestival en dat brengt meer dan één lekkere nieuwigheid met zich mee. “En met onze tombola steunen we ook dagcentrum Jongedementie van De Wingerd”, zegt Katia Warny van de bekende Leuvense biervereniging.