Dit bier werd ontwikkeld door de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia
Volledig scherm
Dit bier werd ontwikkeld door de muzikanten van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia © Foto rv

Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia viert 150-jarig bestaan met eigen biertje

RotselaarDe Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Rotselaar bestaat 150 jaar. Geen traditioneel nieuwjaarsconcert dit jaar, maar wel een uniek jubiluembier. 

 1. Laatste sprankeltje hoop verdwenen nu woonwijk Olifant in Werchter officieel wordt gesloopt: “Wij moeten ons huis afgeven voor een appel en een ei”
  PREMIUM
  Rotselaar

  Laatste sprankel­tje hoop verdwenen nu woonwijk Olifant in Werchter officieel wordt gesloopt: “Wij moeten ons huis afgeven voor een appel en een ei”

  Het zat er al jaren aan te komen, maar nu is het officieel: de meer dan dertig woningen in de woonwijk Olifant in Werchter gaan tegen de grond. De wijk moet ruimte maken voor het Sigmaplan Demervallei, dat overstromingen wil voorkomen en de vallei promoveren tot een recreatieve hotspot. “Vooral erg zielig voor alle jonge gezinnen hier”, klinkt het in de buurt.
 2. Vijftiger onder invloed betrapt
  LEUVEN

  Vijftiger onder invloed betrapt

  Een 58-jarige bestuurder is zaterdagnamiddag in de Mechelsestraat in Leuven betrapt onder invloed van alcohol. De chauffeur en zijn passagier stonden stil op de rijbaan toen ze aan een controle werden onderworpen. Ze hadden beiden de Poolse nationaliteit en spraken Frans. De passagier had een fles sterke drank tussen de benen. Ook de bestuurder, met verblijfsadres in Schaarbeek, was schijnbaar onder invloed. In de auto met Poolse nummerplaten werden nog verschillende flessen sterke drank en bier aangetroffen. De bestuurder legde een positieve ademtest af. Zijn rijbewijs werd ter plaatse ingetrokken voor vijftien dagen.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan