Zanger en muzikant Joris Longin (56) uit Werchter
Volledig scherm
PREMIUM
Zanger en muzikant Joris Longin (56) uit Werchter © Vertommen

Joris Longin (56) lanceert debuutsingle: “Na jaren roken en whisky drinken kan je je al iets voorstellen bij mijn stemtimbre”

RotselaarJoris Longin (56) kennen we enerzijds van reinigingsbedrijf Longin Services, en anderzijds als muzikant van onder meer Stan Van Samang én bezieler van de Great Oak studio in Rotselaar. Een hele boterham, dus. De vijftiger is al jaar en dag verslaafd aan het schrijven van popsongs, maar brengt nu voor het eerst een eigen single uit. 

 1. Voorzitter Oude Markt ziet drukte met lede ogen aan: “Wat een uppercut is dit. Wij kunnen veel veiliger heropenen”
  Leuven

  Voorzitter Oude Markt ziet drukte met lede ogen aan: “Wat een uppercut is dit. Wij kunnen veel veiliger heropenen”

  Enkel het podium ontbrak, maar voor de rest leek het wel een miniversie van Rock Werchter in het stadspark van Leuven woensdagnamiddag. De horeca is ondertussen al maanden gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de beelden van de waanzinnige drukte in het stadspark hakken er dan ook stevig in. “Ik begrijp die studenten eigenlijk wel, maar dit doet pijn”, zucht Erik De Rop van vzw Oude Markt
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"

 2. UZ Gent slaat alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  UZ Gent slaat alarm: "We komen in derde golf terecht"