Agenten inspecteren de fiets van de 76-jarige vrouw uit Rotselaar. Zij werd niet opgemerkt aan de rotonde.
Volledig scherm
Agenten inspecteren de fiets van de 76-jarige vrouw uit Rotselaar. Zij werd niet opgemerkt aan de rotonde. © Vertommen

Gitzwarte dag in verkeer op Vlaams-Brabantse wegen: twee dodehoekongevallen en auto over de kop

Het verkeer in onze regio heeft dinsdagmiddag een zware tol geëist. Twee fietsers, beiden zeventigers, lieten het leven bij een dodehoekongeval met een vrachtwagen in Rotselaar en Haacht. Een tachtiger in Boortmeerbeek ging dan weer met zijn auto over de kop. Hij belandde in een gracht en overleed ter plekke.

3 reacties

 • luc caels

  1 jaar geleden
  Wanneer gaan die truckers eens opletten als ze afslaan? Slapers.
 • Ines HUBERT

  1 jaar geleden
  Op het rond punt in Rotselaar zal fietspaden herleggen niet alles oplossen het is gewoon te druk. Chauffeurs staan voortdurend onder druk om 'snel tussen het verkeer in te schuiven' anders geraak je daar nergens. Lange files, gefrustreerde chauffeurs (die dus te snel vertrekken) en meer... het probleem is daar groter dan een dode hoek.
 • Michel Jacobs

  1 jaar geleden
  Al jaren vertikken politici om dodehoekbeveiliging in vrachtwagens verplicht te maken. Zij zijn hier verantwoordelijk voor.Punt uit.
 1. “‘Hoe loopt dit af?’ Ik zag een tijd geen uitweg meer.” Uitbater Karim Benjelloun openhartig over de hel van maandenlange sluiting
  PREMIUM
  Leuven
  2

  “‘Hoe loopt dit af?’ Ik zag een tijd geen uitweg meer.” Uitbater Karim Benjelloun openhartig over de hel van maandenlan­ge sluiting

  De stad Leuven gaat fors investeren in het mentaal welzijn van de horeca-uitbaters en dat is geen dag te vroeg. De spreekwoordelijke metertjes gaan diep in het rood, niet enkel financieel maar ook mentaal. Cafébaas Karim Benjelloun van Plaza op de Oude Markt kan ervan meespreken, want de voorbije maanden ging hij door een diep dal. “Het leek alsof ik in een vliegtuig zonder piloot zat, op weg naar nergens”, aldus Karim.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den