Deze boodschap krijgen klanten momenteel te zien.
Volledig scherm
Deze boodschap krijgen klanten momenteel te zien. © Vertommen

Geldautomaat BNP Paribas Fortis aan kerk verdwijnt

ROTSELAARDe geldautomaat in het bankkantoor van BNP Paribas Fortis aan de kerk in Rotselaar verdwijnt. De bank verwijst door naar het neutrale cashpunt langs de Provinciebaan 11 in Rotselaar. De wijziging maakt deel uit van het BATOPIN-project van vier grootbanken.

  1. Leuven in de prijzen op Agoria Digital Society Awards: “We maken beleid maken op basis van objectieve data in plaats van op ons buikgevoel”
    PREMIUM
    Leuven

    Leuven in de prijzen op Agoria Digital Society Awards: “We maken beleid maken op basis van objectieve data in plaats van op ons buikgevoel”

    Na de internationale award op het Smart City Expo World Congress heeft de stad Leuven ook de prijs voor het beste Smart City Project in de wacht gesleept op de Agoria Digital Society Awards. Het gaat meer concreet over het Smart City Data-platform, een initiatief dat de universiteitsstad samen met Brugge en Roeselare heeft genomen. “Bedoeling is om data te verzamelen als sleutel voor de grote uitdagingen van vandaag en morgen. De strijd tegen nachtlawaai is een mooi voorbeeld”, zegt schepen van ICT Thomas Van Oppens (Groen).