De fiets belandde naast de stuurcabine van de vrachtwagen.
Volledig scherm
De fiets belandde naast de stuurcabine van de vrachtwagen. © vertommen

Fietser sterft op rotonde na aanrijding met vrachtwagen

1 reactie

 • Rene Dannau

  2 jaar geleden
  rotondes met op de rand een fietspad is altijd een beetje met je leven spelen, welkom in België.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Groen Keerbergen streng voor bosbeleid eigen gemeente: “Provinciaal kampioen ontbossen.”
  Keerbergen
  5

  Groen Keerbergen streng voor bosbeleid eigen gemeente: “Provinci­aal kampioen ontbossen.”

  Onlangs maakte Groen de resultaten bekend van een nationale studie over bosbeleid. Per gemeente stelde de partij een Bospas op, waarbij werd gekeken naar de hoeveelheid bosoppervlakte, de ontbossingsoppervlakte en het aantal kapvergunningen. De conclusie voor Keerbergen is gitzwart. “We staan nummer één in de provincie. En dat is voor één keer slecht nieuws,” zegt Dirk De Lobel, voorzitter van oppositiepartij Groen Keerbergen.
 2. Rolstoelpatiënt Jan (60) moet woning binnen drie maanden verlaten: “Dan maar in mijn auto wonen. Maar dat mag ook niet, zeggen ze”
  PREMIUM
  Leuven
  10

  Rolstoelpa­tiënt Jan (60) moet woning binnen drie maanden verlaten: “Dan maar in mijn auto wonen. Maar dat mag ook niet, zeggen ze”

  Een op de klippen gelopen huwelijk, nauwelijks contact met zijn kinderen en al 35 jaar MS-patiënt. Het leven van Leuvenaar Jan Flameng (60) ging niet altijd over rozen. Door de verkoop van zijn appartementsgebouw aan een projectontwikkelaar dreigt de rolstoelpatiënt nu ook nog eens binnen drie maanden dakloos te worden. “Ik heb geen garanties. Behalve de garantie dat de nieuwe eigenaar me op straat zal zetten.”
 3. Delhaize Kessel-Lo herrijst na drie weken durende totaalrenovatie: “Klaar voor de eeuwigheid? Toch zeker voor de komende jaren.”
  Leuven/Kessel-Lo
  1

  Delhaize Kessel-Lo herrijst na drie weken durende totaalreno­va­tie: “Klaar voor de eeuwigheid? Toch zeker voor de komende jaren.”

  Het was voor veel Delhaizeklanten verbaasd opkijken bij het horen dat hun favoriete grootwarenhuis de deuren zou sluiten voor ingrijpende renovatiewerken. De winkel op de Diestsesteenweg stond al langer in de stijgers, maar bleef wel gewoon open voor publiek. Niet getreurd, want een luttele drie weken later verrijst de winkel uit zijn bouwassen.