Danone Rotselaar
Volledig scherm
PREMIUM
Danone Rotselaar © vertommen

Danone bekroond tot Fabriek van de Toekomst: “Deze erkenning bewijst dat onze productiesite een voorloper is in België”

RotselaarZuivelfabriek Danone in Rotselaar is de nieuwe ‘Factory of the Future’. Dat hebben technologiefederaties Agoria en Sirris dinsdag bekend gemaakt. De jury prees onder meer de lokale, mensgerichte en ‘Zero Impact’-aanpak van de productiesite van Actimel en Danone Fruit.

 1. Voorzitter Oude Markt ziet drukte met lede ogen aan: “Wat een uppercut is dit. Wij kunnen veel veiliger heropenen”
  Leuven

  Voorzitter Oude Markt ziet drukte met lede ogen aan: “Wat een uppercut is dit. Wij kunnen veel veiliger heropenen”

  Enkel het podium ontbrak, maar voor de rest leek het wel een miniversie van Rock Werchter in het stadspark van Leuven woensdagnamiddag. De horeca is ondertussen al maanden gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de beelden van de waanzinnige drukte in het stadspark hakken er dan ook stevig in. “Ik begrijp die studenten eigenlijk wel, maar dit doet pijn”, zucht Erik De Rop van vzw Oude Markt
 2. N-VA Leuven blijft aandringen op trouwlocatie in openlucht: “Buiten kan het toch coronaproof? In Antwerpen maken ze er geen probleem van, maar hier wel”
  Leuven

  N-VA Leuven blijft aandringen op trouwloca­tie in openlucht: “Buiten kan het toch corona­proof? In Antwerpen maken ze er geen probleem van, maar hier wel”

  De Leuvense meerderheid ziet een trouwlocatie in openlucht niet zitten maar oppositiepartij N-VA blijft aandringen. “Toch vreemd dat een grote stad zoals Antwerpen vanaf de zomer het Harmoniepark ter beschikking stelt en dat Leuven ons voorstel van de tafel veegt wegens praktisch onhaalbaar”, zeggen Lies Verlinden en Debby Appermans.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden