Dirk Claes met zijn 'gerestylde' Rock Werchterfiets.
Volledig scherm
Dirk Claes met zijn 'gerestylde' Rock Werchterfiets. © Sven Ponsaerts

Burgemeester laat werkfiets pimpen

WERCHTERRotselaars burgemeester Dirk Claes liet in de aanloop naar Rock Werchter 2018 zijn 35 jaar oude festivalfiets 'restaureren', én pimpen. De tweewieler waarmee de 'festivalburgemeester' zich binnenkort over het hele festivaldomein zal begeven, werd meteen in de officiële Rock Werchter-kleuren herlakt, én van de officiële festivallogo's voorzien.

 1. Tournée Générale: Big Bill (70) gaat voor eerste Stella op terras van Den Delper: “Na de eerste heropening kwamen we hier ook onze pint drinken, en dat zal nu niet anders zijn. En méér dan één ook”
  PREMIUM
  Leuven

  Tournée Générale: Big Bill (70) gaat voor eerste Stella op terras van Den Delper: “Na de eerste heropening kwamen we hier ook onze pint drinken, en dat zal nu niet anders zijn. En méér dan één ook”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we met bluesmuzikant Big Bill (70) - die op 15 mei zijn tweede coronaspuit krijgt - en eeuwige kameraad én bassist Jean Vandooren naar Den Delper in de Parijsstraat. Niet zijn eerste keuze, zo blijkt helaas. En dat heeft niets met de kwaliteit van Den Delper te maken, laat dat duidelijk zijn.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten