De fietsster kwam om in Rotselaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De fietsster kwam om in Rotselaar. © vertommen

Buren en vrienden van overleden Lut reageren op tragisch ongeval aan rotonde: “Ze vertrok nooit zonder haar fietshelm en fluohesje en dan gebeurt dit”

Aan de rotonde in Rotselaar is dinsdagmiddag een fietsster gegrepen door een vrachtwagen. Het slachtoffer is de 76-jarige Lutgardus Moreau uit Wezemaal. De vrouw kwam van haar kinesist in Wilsele en legde met haar elektrische fiets zoals gewoonlijk de gekende route naar huis af. Vrienden en buren reageren verslagen. “Lut vertrok nooit zonder fietshelm of fluohesje en dan gebeurt dit”, klinkt het.

0 reacties

 1. Van een glaskunstenaar tot een striptekenaar: deze 7 kunstenaars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Leuven en het Hageland
  PREMIUM
  Leuven/Hageland

  Van een glaskunste­naar tot een stripteke­naar: deze 7 kunste­naars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Leuven en het Hageland

  Op 13, 14 en 15 mei vindt Atelier in Beeld voor het eerst in levenden lijve plaats. Dan kan je langsgaan bij honderden kunstenaars uit heel Vlaanderen om een kijkje te nemen in hun heiligdom. Wij doorzochten het aanbod en selecteerden zeven kunstzinnige plekjes in Leuven en het Hageland. Van de ‘Smederij van ‘t Park’ tot kunst met kleurpotloden in Tremelo. Hier geef je je ogen de kost.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.