De fietsster kwam om in Rotselaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De fietsster kwam om in Rotselaar. © vertommen

Buren en vrienden van overleden Lut reageren op tragisch ongeval aan rotonde: “Ze vertrok nooit zonder haar fietshelm en fluohesje en dan gebeurt dit”

Aan de rotonde in Rotselaar is dinsdagmiddag een fietsster gegrepen door een vrachtwagen. Het slachtoffer is de 76-jarige Lutgardus Moreau uit Wezemaal. De vrouw kwam van haar kinesist in Wilsele en legde met haar elektrische fiets zoals gewoonlijk de gekende route naar huis af. Vrienden en buren reageren verslagen. “Lut vertrok nooit zonder fietshelm of fluohesje en dan gebeurt dit”, klinkt het.

0 reacties

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan