De brandweer kon het schaap uit het water redden.
Volledig scherm
De brandweer kon het schaap uit het water redden. © HVZO

Brandweer redt van hond gevlucht schaap uit rivier: “Onze collega zag daarna alle hoeken van de weide”

WERCHTEREen schaap werd vrijdag in een weide in Werchter aangevallen door een hond. Het schaap vluchtte het water in en moest vervolgens bevrijd worden door de brandweer. Daarna volgde nog een klein slapstickmomentje voor de brandweerlieden.

 1. Dante Vanzeir wordt in politierechtbank verwacht: voetballer reed onder invloed én met gsm achter stuur

  Dante Vanzeir wordt in politie­recht­bank verwacht: voetballer reed onder invloed én met gsm achter stuur

  Voetballer Dante Vanzeir wordt op 8 juni in de politierechtbank in Leuven verwacht voor rijden onder invloed en het gebruik van zijn gsm achter het stuur. Sinds februari speelt de Limburger voor New York Red Bulls in de VS, nadat hij tweeënhalf seizoen voor het Brusselse Union Sint-Gillis uitkwam. Het is eerder onwaarschijnlijk dat Vanzeir persoonlijk voor de Leuvense rechtbank zal verschijnen.
  Herent
 2. Cafébaas Michiel (43) geeft na 23 jaar fakkel door in café/brasserie De Curve: “Maar de enthousiaste opvolging is verzekerd”
  PREMIUM

  Cafébaas Michiel (43) geeft na 23 jaar fakkel door in café/brasserie De Curve: “Maar de enthousias­te opvolging is verzekerd”

  Michiel Vanautgaerden stopt als cafébaas van De Curve op het Baron August de Becker Remyplein in Kessel-Lo. Daarmee komt er een einde aan een tijdperk maar de 43-jarige horecaman in hart en nieren wil zich naar eigen zeggen concentreren op een nieuwe toekomst: “Vanaf 15 mei geef ik de sleutels van De Curve door aan enthousiaste nieuwe zaakvoerders. Voor mij is de tijd gekomen om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen”, klinkt het.
  Leuven