Illustratie Brandweer, Hulpverleningszone Oost Vlaams-Brabant
Volledig scherm
Illustratie Brandweer, Hulpverleningszone Oost Vlaams-Brabant © Vertommen

Bewoners blussen zelf brandende hangar

0 reacties

 1. Twee fietsers botsen langs Kolonel Begaultlaan
  LEUVEN/BOORTMEERBEEK

  Twee fietsers botsen langs Kolonel Begault­laan

  In de Kolonel Begaultlaan in Wilsele zijn dinsdagochtend even voor acht uur twee fietsers met elkaar in aanrijding gekomen. Ze geraakten gewond toen ze op het fietspad tegen mekaar reden en tegen de vlakte gingen. Een 43-jarige man uit Heverlee liep enkele snijwonden op aan een hand en werd met een ziekenwagen overgebracht naar het UZ Gasthuisberg. De tweede fietser, een dertiger uit Boortmeerbeek hield aan het ongeval enkele schaafwonden over aan armen, benen en in het gezicht. Hij wenste geen overbrenging naar het ziekenhuis.
 2. VIDEO. Lucie 'the queen' Mertens uit Leuven viert 2.555ste taxirit: “Ik zat al 51.100 minuten in een taxi en ik weet perfect wat me dat heeft gekost”
  PREMIUM
  Leuven

  VIDEO. Lucie 'the queen' Mertens uit Leuven viert 2.555ste taxirit: “Ik zat al 51.100 minuten in een taxi en ik weet perfect wat me dat heeft gekost”

  Het ene record is het andere niet maar Lucie ‘the queen’ Mertens (78) schreef zopas toch een opmerkelijke mijlpaal op haar palmares. Ze spendeerde al exact 51.100 minuten in een taxi en dat leverde haar in Leuven onder meer de bijnaam Madam Chichi op. “Nochtans is altijd een taxi nemen voor mij veel goedkoper dan een eigen wagen. Ik ben trouwens bang in de auto”, aldus de 78-jarige stadsgids die op Queen Elizabeth II lijkt.