De overleden notaris Jan Denys uit Rotselaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De overleden notaris Jan Denys uit Rotselaar. © Vertommen

Belg die dood werd aangetroffen in auto in Frankrijk is Vlaamse notaris die verwikkeld was in oplichtingszaak

De Belg die dinsdag dood in zijn auto werd aangetroffen in het Franse Mesnay is notaris Jan Denys uit Rotselaar. Volgens de advocaat van de familie stierf de zestiger zo goed als zeker een natuurlijke dood. De gewezen notaris raakte vorig jaar nog verwikkeld in een gerechtelijk onderzoek naar gesjoemel met de aan- en verkoop van huizen.

 1. N-VA heeft bedenkingen bij burgerinspraak voor project Leuven Bad: “Het komt er blijkbaar sowieso, Leuvenaar mag enkel mening geven over hoe het er zal uitzien”
  Leuven

  N-VA heeft bedenkin­gen bij burgerin­spraak voor project Leuven Bad: “Het komt er blijkbaar sowieso, Leuvenaar mag enkel mening geven over hoe het er zal uitzien”

  Oppositiepartij N-VA is niet te spreken over de manier waarop het Leuvense stadsbestuur het begrip ‘burgerparticipatie’ invult in de heraanleg van de Vaartkom. “De burger mag zijn mening geven over de ontwerpen van de twee overgebleven architectenteams, maar niet over het wel of niet willen van Leuven Bad”, zegt Lorin Parys.
 2. Organisator Roots in het Parkfestival in Aarschot weet niet wat toekomst brengt: “Mensen zijn livestreams beu. Ze willen artiesten weer écht aan het werk zien”
  Aarschot

  Organisa­tor Roots in het Parkfesti­val in Aarschot weet niet wat toekomst brengt: “Mensen zijn li­vestreams beu. Ze willen artiesten weer écht aan het werk zien”

  Kurt De Bont, organisator van het Roots in het Parkfestival in Aarschot, begint in februari wel aan de voorbereidingen, maar zit met heel wat onzekerheid. Zelf runt hij ook het boekingskantoor Rootstown en ook daar blijven de coronamaatregelen problemen veroorzaken. “In veel contracten wordt een pandemie intussen opgenomen als een geval van overmacht, wat betekent dat beide partijen geen onkosten kunnen verhalen op de andere wanneer een event wordt afgelast.”
 3. Met deze projecten wil minister Crevits (CD&V) de lokale economie versterken: project ‘Wij Leveren’ gaat over de grenzen van Leuven
  Leuven

  Met deze projecten wil minister Crevits (CD&V) de lokale economie versterken: project ‘Wij Leveren’ gaat over de grenzen van Leuven

  Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) steunt acht projecten om de digitalisering een stevige duw in de rug te geven. Voor onze regio speelt Leuven zoals verwacht de hoofdrol. “Ik wil steden en gemeenten de mogelijkheid bieden om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken met hulp van technologie”, aldus Hilde Crevits. Een overzicht.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel