Illustratie.
Volledig scherm
Illustratie. © Shutterstock

250 uur werkstraf voor Antwerpse drugsdealer

ROTSELAAREen Antwerpse drugsdealer heeft een werkstraf van 250 uur gekregen. Hij bracht anderhalf jaar cocaïne aan de man in Rotselaar. De rechtbank verklaarde 30.000 euro verbeurd en de wagen van Ihsan Y. (23). 

 1. Viva Extra Brut: bier uit Holsbeek combineert het beste uit de werelden van bier en wijn
  Holsbeek
  2

  Viva Extra Brut: bier uit Holsbeek combineert het beste uit de werelden van bier en wijn

  Twee Limburgers die elkaar in Leuven leerden kennen besloten eens een bier te brouwen in Holsbeek. Klinkt als het begin van een flauwe mop, maar voor Jan Paesen (50) en Marc Kelgtermans (47) is hun aperitiefbier dat allesbehalve. Beide heren besloten het commerciële leven vaarwel te zeggen na een “professionele midlifecrisis”, om zich volledig op hun passie te storten: Viva Extra Brut, een drank die het beste combineert uit de werelden van bier en wijn.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.