Politiezone BRT
Volledig scherm
Politiezone BRT © Vertommen

12,2% van de bestuurders in overtreding tijdens snelheidscontroles

Begijnendijk/Rotselaar/TremeloDoor het verkeersteam van politiezone BRT (Begijnendijk-Rotselaar-Tremelo) werd er afgelopen weekend controle gedaan op zowel snelheid als andere verkeersinbreuken. De controles vonden plaats op verschillende locaties, verspreid over het grondgebied van politiezone BRT.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Krakende studenten moeten pand woensdag definitief verlaten: “Zonde, want samen met de buurt hadden we nog mooie dingen kunnen doen”
  PREMIUM
  1

  Krakende studenten moeten pand woensdag definitief verlaten: “Zonde, want samen met de buurt hadden we nog mooie dingen kunnen doen”

  Halverwege februari bliezen twee twintigers nieuw leven in een vervallen herenwoning in Winksele, die al sinds het begin van de eeuw niet werd bewoond. Door de woning te kraken kaartten de studenten de hoge kotenprijzen en de grote leegstand aan, waarbij ze zelfs konden rekenen op de sympathie van de buurt. Daar komt nu heel snel een einde aan: de jongedames ontvingen het bevel de woning tegen woensdag te verlaten.
  Herent