Het laatste zware ongeval gebeurde op 11 juni 2020. Eén bestuurster diende toen bevrijd te worden door de brandweer, maar gelukkig overleefde toen iedereen de zware klap.
Volledig scherm
PREMIUM
Het laatste zware ongeval gebeurde op 11 juni 2020. Eén bestuurster diende toen bevrijd te worden door de brandweer, maar gelukkig overleefde toen iedereen de zware klap. © Mozkito

ZWART PUNT. Eindelijk goed nieuws voor kruispunt N8 waar Frank (57) verongelukte: “De steenweg noemen ze niet voor niets de dodensteenweg”

RoosdaalZe durfde er lange tijd niet te passeren, omdat het ongeval van haar man telkens voorbijflitst. Sabine, echtgenote van Frank Eylenbosch (57) die in 2019 verongelukte op de N8 Ninoofsesteenweg. Meer bepaald op het kruispunt met de Ramerstraat, een zwart punt in onze regio. “Ik hoop dat het kruispunt snel onder handen wordt genomen en conflictvrije verkeerslichten krijgt”, aldus Sabine. En dat zal het geval zijn, maar wel pas in 2023.

0 reacties

  1. RESTOTIP. ‘t Schuurtje na 14 jaar omgetoverd tot ‘t Frietschuurtje: “Nog geen moment beklaagd”
    PREMIUM
    Liedekerke

    RESTOTIP. ‘t Schuurtje na 14 jaar omgetoverd tot ‘t Friet­schuur­tje: “Nog geen moment beklaagd”

    Deze week stellen we u geen restaurant of brasserie voor, wél een oude bekende. Al is het onder een andere naam. Taverne ‘t Schuurtje uit de Houtmarktstraat werd enkele maanden geleden omgedoopt tot ‘t Frietschuurtje. Na veertien jaar wilden uitbaters Jimmy Minner (46) en Nele Kiekens (47) een nieuw hoofdstuk beginnen, met corona als druppel die de emmer deed overlopen. “De switch van taverne naar frituur hebben we ons nog geen moment beklaagd”, klink het. Wij gingen zelf ook een frietje steken, vergezeld met de originele vol-au-vent en stoofvlees van ‘t Schuurtje. Meer restotips lees je hier.