Oppositieraadslid Dirk Evenepoel (Roosdaal-Anders) is blij met de uitbreiding van de zone 30 in de Gasthuisstraat.
Volledig scherm
Oppositieraadslid Dirk Evenepoel (Roosdaal-Anders) is blij met de uitbreiding van de zone 30 in de Gasthuisstraat. © Tom Vierendeels

Zone 30 in centrum van Pamel uitgebreid richting Molenstraat

RoosdaalDe Gasthuisstraat tussen de kruispunten met de Pamelse Klei en de Molenstraat maakt sinds deze week ook deel uit van de zone 30 van het centrum. De maatregel komt er op voorstel van oppositieraadslid Dirk Evenepoel (Roosdaal-Anders). “De weg ligt hier gewoon zo slecht dat een hogere snelheid onverantwoord is”, zegt hij.

2 reacties

 • Peter Keppens

  1 maand geleden
  Hebben jullie ooit al eens 30 gereden, nog meer flitsboetes op komst...
 • André Leener

  1 maand geleden
  Echt een voorbeeld van hoe het overal zou moeten zijn. Een goede verstandhouding tussen tussen positief ingestelde oppositie en het schepencollege. Bravo.
 1. 35 bewoners met hogere zorgnood verhuizen binnenkort naar splinternieuwe ‘Huis De Schakel’: “Ik kijk ernaar uit om er in het zonnetje te zitten en samen te breien”
  Lennik

  35 bewoners met hogere zorgnood verhuizen binnenkort naar splinter­nieu­we ‘Huis De Schakel’: “Ik kijk ernaar uit om er in het zonnetje te zitten en samen te breien”

  Op de site van Zonnelied in het hartje van Eizeringen werd begin 2019 de bouw gestart van een gloednieuwe zorgcampus. Nu die werken zo goed als afgerond zijn, kunnen 35 bewoners er eind deze maand intrekken. “Het liefst van al wil ik er in het zonnetje zitten, genieten, en een babbeltje doen met iedereen die voorbij komt”, vertelt Lieve, een van de 35 gelukkigen.
 2. Rock Ternat plant (zo groot mogelijke) comeback: voorzitter Lotte Van Gestel licht tipje van de sluier
  PREMIUM
  Ternat

  Rock Ternat plant (zo groot mogelijke) comeback: voorzitter Lotte Van Gestel licht tipje van de sluier

  Perspectief. We hoorden het de afgelopen maanden al dikwijls en we snakken er allemaal naar. Maar een veertigtal vrijwilligers geeft daar nu toch al een concrete invulling aan. “Geen aprilgrap: het laatste weekend van augustus organiseren we opnieuw een Rock Ternat”, zegt voorzitter Lotte Van Gestel. “We houden met verschillende scenario’s rekening en rekenen vooral op de knaldrang van de bezoekers. We zijn klaar om iets te organiseren als er sprake is van een volledige lockdown, maar ook om duizenden bezoekers te ontvangen.”
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee