Zeynep Demirdag is al sinds woensdag vermist.
Volledig scherm
Zeynep Demirdag is al sinds woensdag vermist. © Child Focus

Zeynep Demirdag (15) sinds woensdag vermist

RoosdaalChild Focus roept op om uit te kijken naar de vermiste Zeynep Demirdag (15) uit Roosdaal. Het meisje verdween woensdag en is nog steeds spoorloos.

 1. Vlaamse Hockey Liga en Emy Geyskens promoten fair play en respect in de hockeysport met nieuw leesboekje
  Ternat

  Vlaamse Hockey Liga en Emy Geyskens promoten fair play en respect in de hockey­sport met nieuw leesboekje

  Op de terreinen van de Green Devils hockeyclub in Ternat werd deze week een gloednieuw leesboekje voorgesteld. Met ‘JAWEL, wij willen een FIJN spel!’ wil de Vlaamse Hockey Liga in samenwerking met de kinderboekenschrijfster Emy Geyskens en uitgeverij Averbode fair play en respect bij de sport promoten. “Pesterijen op en naast het veld kunnen veel pijn aanrichten”, aldus Joëlle Dick, verantwoordelijk voor de Fair Play projecten van de Vlaamse Hockey Liga.
 2. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.