Wies Nuyens mocht zijn koffers pakken voor de trip naar Amerika.
Volledig scherm
Wies Nuyens mocht zijn koffers pakken voor de trip naar Amerika. © GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Wies Nuyens vertrokken naar Fayetteville voor het WK veldrijden

RoosdaalVolgend weekend vindt het wereldkampioenschap veldrijden plaats in Fayetteville in de Verenigde Staten. Gisteren vertrok de Belgische selectie, met een renner uit Roosdaal. Wies Nuyens mag zich opmaken voor de juniorenwedstrijd. Die wordt zondag gereden, enkele uren voor de grote jongens.

 1. Van Bouchout over Saffelberg tot Gaasbeek: Deze 7 fietsroutes brengen je langs de mooiste kastelen van Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Bouchout over Saffelberg tot Gaasbeek: Deze 7 fietsrou­tes brengen je langs de mooiste kastelen van Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Voor de mooiste kastelen moet je niet per se naar Frankrijk. Ook in Vlaanderen werden in het verleden heel wat ridderlijke bouwwerken opgetrokken. En nu het weer wat zonniger wordt, kan je er met de fiets opuit trekken. Onze redactie stippelde een aantal fietsroutes uit langs de kastelen van Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van het stulpje van Rubens in Elewijt tot het kasteel de Ribaucourt in Steenokkerzeel: op ontdekkingstocht langs onze eigen ‘châteaux’.
 2. Politie Ninove kan gewelddadige confrontatie vermijden dankzij live volgen van camerabeelden
  Ninove

  Politie Ninove kan gewelddadi­ge confronta­tie vermijden dankzij live volgen van camerabeel­den

  De politie van Ninove kreeg woensdag kort na de middag verschillende meldingen binnen van een samenscholing van een groep jongeren in de binnenstad. Deze samenscholing ging gepaard met heel wat geroep en getier waarbij een confrontatie met anderen niet was uitgesloten. Dankzij het Real Time Intelligence team (RTI) dat ze hebben opgestart hebben ze tijdig kunnen ingrijpen en een confrontatie voorkomen.