Geert De Mulder (centraal) mocht de fiets samen met Olivier en Nagi Van Acker van Mobility By Olivier overhandigen aan Lothar Vandenberghe, fondsenwerver Christophe Van den Nest en projectbegeleider van De Schakel Marika Stevens.
Volledig scherm
Geert De Mulder (centraal) mocht de fiets samen met Olivier en Nagi Van Acker van Mobility By Olivier overhandigen aan Lothar Vandenberghe, fondsenwerver Christophe Van den Nest en projectbegeleider van De Schakel Marika Stevens. © Tom Vierendeels

Wereldrecord Geert De Mulder levert rolstoelfiets van enkele duizenden euro’s op voor Zonnelied

Roosdaal/LiedekerkeDe vzw Zonnelied heeft van Geert De Mulder uit Roosdaal en Mobility By Olivier een rolstoelfiets met een waarde van enkele duizenden euro’s ontvangen. Geert zamelde het geld in naar aanleiding van zijn wereldrecordpoging ElliptiGO in augustus vorig jaar. Ook Olivier Van Acker paste een deel bij.

0 reacties

 1. N-VA Gooik vraagt duidelijkheid over toekomstige bestemming muziekschool en bibliotheek: “Woongelegenheden worden niet uitgesloten”
  Gooik

  N-VA Gooik vraagt duidelijk­heid over toekomsti­ge bestemming muziek­school en biblio­theek: “Woongele­gen­he­den worden niet uitgeslo­ten”

  Deze week raakte bekend dat de bibliotheek en de Gooikse afdeling van de academie voor muziek, woord en dans binnenkort ondergebracht worden in het STEAM-project van de VUB in Oetingen. Oppositiepartij N-VA stelt zich vragen bij de leegstand van de huidige gebouwen en vreest voor appartementen. “Er is nog geen plan, maar er wordt wel een projectgroep opgestart om alle mogelijkheden te bekijken”, klinkt het alvast bij de gemeente.
 1. Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"
  Play

  Boze Te­sla-rijd­ster verstoort autoshow: "De remmen werken niet"

 2. Tiener haalt gevaarlijke stunt uit op rijdende bus
  Play

  Tiener haalt gevaarlij­ke stunt uit op rijdende bus