Zwembad MPC Sint-Franciscus Strijtem
Volledig scherm
Zwembad MPC Sint-Franciscus Strijtem © Google Maps

Wegens groot succes: reserveren voor zwembad Strijtem voortaan verplicht

RoosdaalHet inwonerszwemmen in Strijtem wint aan populariteit en daardoor ziet de gemeente zich genoodzaakt om een reserveringssysteem in te voeren. Reserveren kan op zondag en maandag in verschillende blokken.

0 reacties

 1. Steven (35) van de N8M= is klaar om jullie opnieuw massaal te ontvangen: “Heb me 7 maanden haast letterlijk opgesloten, ik snak naar contact met klanten”
  PREMIUM
  Sint-Katherina-Lombeek
  1

  Steven (35) van de N8M= is klaar om jullie opnieuw massaal te ontvangen: “Heb me 7 maanden haast letterlijk opgesloten, ik snak naar contact met klanten”

  Steven De Loof (35), sinds oktober 2018 uitbater van café De Nachtmis in Sint-Katherina-Lombeek, kijkt reikhalzend uit naar aanstaande zaterdag. Zijn uitgebreid terras is sinds enkele dagen voor 95 procent volgeboekt, en hij kijkt ernaar uit weer aan de slag te kunnen. “Een ‘babbelke’ slaan met kameraden en ondertussen bezig zijn is toch waarvoor je cafébaas wordt?” Twee sluitingen en een burn-out kregen hem het afgelopen jaar dus gelukkig niet klein.
 2. Rock Ternat mikt op duizenden bezoekers na aangekondigde versoepelingen
  PREMIUM
  Ternat

  Rock Ternat mikt op duizenden bezoekers na aangekon­dig­de versoepe­lin­gen

  De aangekondigde versoepelingen betekenen ook goed nieuws voor Rock Ternat dat dit jaar na zeven jaar onderbreking een doorstart wil maken. “We kunnen voor het ‘full blown-scenario’ gaan waardoor we 3.500 tot 5.000 bezoekers kunnen ontvangen”, vertelt voorzitter Lotte Van Gestel. “Maar alles is natuurlijk onder voorbehoud. Volgende week kunnen we misschien wel al de eerste naam op onze affiche onthullen.”
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser