Enkele van de vrijwilligers van Rode Kruis Roosdaal die de komende weken ook te vinden zullen zijn op de verkooppunten. De ziekenwagen in de achtergrond werd aangekocht met de opbrengst van eerdere stickerverkopen.
Volledig scherm
Enkele van de vrijwilligers van Rode Kruis Roosdaal die de komende weken ook te vinden zullen zijn op de verkooppunten. De ziekenwagen in de achtergrond werd aangekocht met de opbrengst van eerdere stickerverkopen. © Tom Vierendeels

Vrijwilligers Rode Kruis Roosdaal trappen stickerverkoop af: “Ook dit jaar niet stilgezeten”

RoosdaalDe zestigste editie van de bekende stickeractie van het Rode Kruis is donderdag afgetrapt en daar neemt ook de Roosdaalse afdeling aan deel. Door corona mag er niet huis-aan-huis worden verkocht en ook op kruispunten mogen ze niet meer staan, maar daar pasten ze een mouw aan. “Ondanks zijn corona hebben we toch al een jaar meer dan de de handen vol”, klinkt het.

0 reacties

 1. Steven (35) van de N8M= is klaar om jullie opnieuw massaal te ontvangen: “Heb me 7 maanden haast letterlijk opgesloten, ik snak naar contact met klanten”
  PREMIUM
  Sint-Katherina-Lombeek
  1

  Steven (35) van de N8M= is klaar om jullie opnieuw massaal te ontvangen: “Heb me 7 maanden haast letterlijk opgesloten, ik snak naar contact met klanten”

  Steven De Loof (35), sinds oktober 2018 uitbater van café De Nachtmis in Sint-Katherina-Lombeek, kijkt reikhalzend uit naar aanstaande zaterdag. Zijn uitgebreid terras is sinds enkele dagen voor 95 procent volgeboekt, en hij kijkt ernaar uit weer aan de slag te kunnen. “Een ‘babbelke’ slaan met kameraden en ondertussen bezig zijn is toch waarvoor je cafébaas wordt?” Twee sluitingen en een burn-out kregen hem het afgelopen jaar dus gelukkig niet klein.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”