Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Twee gewonden bij zware klap op Nieuwe Kaai in Pamel

RoosdaalBij een spectaculair ongeval op de Nieuwe Kaai in Pamel zijn woensdagochtend twee gewonden gevallen. Een SUV en een bestelwagen botsten er hard tegen elkaar. De brandweer diende ter plaatse komen om de inzittenden van de SUV te bevrijden. De bestuurder van de bestelwagen bleef ongedeerd.

0 reacties

 1. Kinderen tussen 5 en 11 jaar oud krijgen coronaprik in vaccinatiecentrum van Dilbeek: “Je voelt dat ze er écht mee bezig zijn”
  PREMIUM
  Dilbeek/Ternat

  Kinderen tussen 5 en 11 jaar oud krijgen coronaprik in vaccinatie­cen­trum van Dilbeek: “Je voelt dat ze er écht mee bezig zijn”

  In het vaccinatiecentrum van Dilbeek/Ternat kregen zaterdag voor de tweede week op rij kinderen tussen 5 en 11 jaar hun prik van het Pfizervaccin. Kinderen werden na hun prik opgevangen door animatoren en ontvingen een vaccinatiekaart ‘virusvechters’. Intussen rondden de twee gemeenten de kaap af van 1.000 gevaccineerde kinderen, met nog één dag te gaan volgende week.
 2. Inge en Herman zijn klaar om het Plotercafé nieuw leven in te blazen: “Een gezellige brasserie in het verlengde van de Ploter”
  PREMIUM
  Sint-Katherina-Lombeek

  Inge en Herman zijn klaar om het Plotercafé nieuw leven in te blazen: “Een gezellige brasserie in het verlengde van de Ploter”

  Maak kennis met Herman Erkens (50) en Inge Fierens (41). Het koppel blaast het Plotercafé in Sint-Katherina-Lombeek vanaf 11 januari nieuw leven in. En dat doen ze grondig, nadat de cafetaria van het cultureel centrum bijna twee jaar op vrijwilligers draaide. ‘s Avonds kan je er terecht om te tafelen met telkens keuze uit zes gerechten. Overdag zijn er snacks te verkrijgen. “In samenspraak met De Ploter willen we ook muziekbandjes in onze zaak kansen geven”, klinkt het. “En we gaan voor een combiregeling, waarbij mensen met één ticket bij ons iets kunnen eten én een voorstelling kunnen bijwonen.”