Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Baert Marc

Turks trouwfeest ontaardt: twee broers veroordeeld voor geweld

RoosdaalEen Turkse man is veroordeeld tot één jaar cel voor slagen en verwondingen. Zijn broer kreeg een werkstraf van 100 uur. De twee gingen op een trouwfeest in Roosdaal een andere gast te lijf. “Hij had eerder onze oom bedreigd met een vuurwapen”, verklaarden de twee tegen de politie.

 1. De Ark van Pollare stampvol met dieren die ‘impulsaankoop’ waren: staatssecretaris De Bleeker roept op om goed na te denken voor je dier koopt
  Lennik

  De Ark van Pollare stampvol met dieren die ‘impulsaan­koop’ waren: staatsse­cre­ta­ris De Bleeker roept op om goed na te denken voor je dier koopt

  Tijdens de coronacrisis kochten heel wat mensen een nieuw huisdier. Maar veel van die aankopen lijken impulsief te zijn geweest, want heel wat dierenasielen kunnen de toevloed aan dieren niet meer aan. Ook de Ark van Pollare in Lennik zit overvol, zag staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) tijdens een bezoekje. Samen roepen ze nu op om na te denken voor je een dier aankoopt.
 1. EK-matchen Rode Duivels op groot scherm te volgen in Dekenijtuin: “Het voetbalseizoen kan voor 400 mensen alvast niet meer stuk”
  Lennik

  EK-mat­chen Rode Duivels op groot scherm te volgen in Dekenij­tuin: “Het voetbalsei­zoen kan voor 400 mensen alvast niet meer stuk”

  Goed nieuws voor de voetbalfans want het is bijna zover: het EK voetbal komt eraan. Ook in Lennik maakt men zich klaar voor een fantastisch EK, hoewel er deze zomer door de coronamaatregelen geen groot scherm op de Markt zal zijn. Dit jaar zijn de voetbalfanaten welkom om de wedstrijden te volgen en gezellig iets te drinken aan tafeltjes in de Dekenijtuin. De opstelling blijft de hele zomer staan, want de gemeente heeft ook heel wat extra zomeractiviteiten in petto.