Een sfeerbeeld van de tweede ‘Vrieje Wandeling’ in Kattem.
Volledig scherm
Een sfeerbeeld van de tweede ‘Vrieje Wandeling’ in Kattem. © Rv

Succesvolle tweede Vrieje Kattemwandeling onder een stralende zone

RoosdaalTeam Kattem kan terugblikken op een geslaagde tweede ‘Vrieje Wandeling’. Maar liefst 380 wandelaars, waarvan de oudste zelfs 81 jaar was, namen deel om het pittige parcours langs historische punten en bezienswaardigheden te bedwingen. Ook aan drank en spijs was geen gebrek, terwijl het geheel opgeluisterd werd door de lokale muzikanten.

1 reactie

 • Daniëlla Segers-Van Loo

  2 maanden geleden
  Bedankt aan de organisatoren voor deze geslaagde wandeling. Voor herhaling vatbaar.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. 1.000 euro voor tip naar vermiste papegaai Rio: “Wij en de buren zijn er het hart van in”
  Ternat
  4

  1.000 euro voor tip naar vermiste papegaai Rio: “Wij en de buren zijn er het hart van in”

  Het gezin van Vincent Puttaert en zijn buren zitten in zak en as. Hun geliefde papegaai Rio is al bija vijf dagen vermist. En dat is niet naar gewoonte van hun gevederde vriend. Dagelijks gaat hij op bezoek bij de buren om er even te vertoeven. “Maar vrijdagavond is hij niet thuisgekomen”, zucht Vincent. “Dat is de laatste twee jaar nooit het geval geweest. Ik ben er van overtuigd dat iemand hem heeft binnen genomen. Daarom loof ik 1.000 euro uit voor de gouden tip. Kwaad ben ik niet en een klacht zal ik ook niet indienen.”