Geert De Mulder op zijn elliptische fiets.
Volledig scherm
Geert De Mulder op zijn elliptische fiets. © Mozkito

Straffe prestatie: Geert De Mulder rijdt Ronde van Vlaanderen uit met elliptische fiets

Geert De Mulder heeft zijn uitdaging met brio volbracht. Hij reed zaterdag de Ronde van Vlaanderen uit met een elliptische fiets.

 1. De coronacijfers in Roosdaal van dinsdag 13 oktober

  De coronacij­fers in Roosdaal van dinsdag 13 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Roosdaal, op één dag 9 besmettingen met corona zijn bijgekomen. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 46. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Roosdaal op 394 te liggen. Omdat Roosdaal meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 2. Frans de Bisschop (90) wandelde 49 keer rond Dilbeekse centrum om zoon Ivo (65) te steunen: “Een uitzonderlijke prestatie op die leeftijd”
  PREMIUM

  Frans de Bisschop (90) wandelde 49 keer rond Dilbeekse centrum om zoon Ivo (65) te steunen: “Een uitzonder­lij­ke prestatie op die leeftijd”

  De vader van Parkinsonpatiënt Ivo De Bisschop, de 90-jarige Frans, steunt het initiatief van zijn zoon met een eigen initiatief in zijn thuisgemeente Dilbeek. Er werd 49 dagen lang een kleinschalige ‘Parkinson Walk’ georganiseerd in de thuisgemeente van vader en zoon die heel wat mensen dagelijks op de been bracht. Wij hebben afgesproken met vader Frans, die net 90 jaar is geworden. “Enorm fier op mijn zoon zijn prestatie, maar niet verwacht dat het zo moeilijk zou worden”, vertelt Frans ons.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement