Pieter-Jan Bosman uit Lennik wint de wedstrijd én daardoor een fiets.
Volledig scherm
Pieter-Jan Bosman uit Lennik wint de wedstrijd én daardoor een fiets. © Gemeente Roosdaal

Pieter-Jan uit Lennik wint Roosdaalse Winterspeurtocht

RoosdaalPieter-Jan Bosman uit Lennik heeft de Roosdaalse Winterspeurtocht gewonnen. De speurtocht werd georganiseerd als coronaproof alternatief voor de Zaklampenwandelzoektocht. Het schepencollege overhandigde een fiets aan de gelukkige winnaar uit Lennik.

0 reacties

 1. Bestuurders worden op nog meer plaatsen op hun snelheid gewezen: “Als bestuurders zich niet aanpassen is flitsen op termijn ook mogelijk”
  Roosdaal

  Bestuur­ders worden op nog meer plaatsen op hun snelheid gewezen: “Als bestuur­ders zich niet aanpassen is flitsen op termijn ook mogelijk”

  Het gemeentebestuur van Roosdaal heeft zestien extra snelheidsinformatieborden aangekocht. Goed voor een bedrag van zo’n 50.000 euro dat wel voor ongeveer een derde gesubsidieerd werd. De borden komen voornamelijk op locaties waar de snelheid beperkt is tot dertig kilometer per uur zoals in schoolomgevingen. “We willen bestuurders bewuster maken van hun snelheid zodat ze die ook laten dalen waar het moet. Als dat niet gebeurt, zijn snelheidscontroles op die locaties niet uitgesloten”, klinkt het.
 2. Overschot van bijna 2 miljoen euro na coronajaar: “Maar dat is geen reden om te feesten”
  Liedekerke

  Overschot van bijna 2 miljoen euro na coronajaar: “Maar dat is geen reden om te feesten”

  De gemeente Liedekerke heeft in 2020 een overschot van bijna 2 miljoen euro geboekt ten opzichte van de vooropgestelde meerjarenplanning. Omwille van de coronacrisis werden tal van investeringen uitgesteld naar dit jaar. Dat grote overschot is dus geen reden tot feesten. “De buffer zal gebruikt worden op geplande projecten in te halen en om ons te wapenen ten onverwachtse zaken in de toekomst”, luidt het.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype