Woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in de Gasthuisstraat in Pamel
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in de Gasthuisstraat in Pamel © Mozkito

Ongeval of ontsnappingspoging? Vrouw (100) breekt beide heupen bij val uit raam woonzorgcentrum

RoosdaalEen honderdjarige vrouw die in het woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in Roosdaal verbleef, is zondagnacht uit het raam van haar kamer op de eerste verdieping gesprongen. Bij het rusthuis valt te horen dat de vrouw, die er in een kortverblijf zat, niet in het woonzorgcentrum wilde blijven en via het raam probeerde te ontsnappen. De familie heeft een klacht ingediend bij het parket.

13 reacties

 • NINA THIELMAN

  2 maanden geleden
  Ik zou willen dat ik dat ook nog kon! Ik ben 50 jaar en ik kan niets meer.
 • Ludo Wouters

  2 maanden geleden
  Een WZC kun je vergelijken met een open gevangenis met het verschil dat de bewoner elke maand zelf 2000 euro moet betalen. De bewoner zelf heeft echter niet veel te vertellen. Aan het eten wordt dagelijks misschien 5 euro besteed en als je pech hebt zeggen zij wanneer je in bed moet. Ik hoop dat ik nooit in een WZC terecht kom. Wanneer je op oude leeftijd niet meer zelfstandig naar de WC kunt gaan, is het voor mij genoeg geweest, eens moet je toch gaan.
 • Merel Depauw

  2 maanden geleden
  WZC zijn ook geen glazen stolpen, ondanks de veel grotere sociale en professionele controle kunnen ook daar ongevallen gebeuren.
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  In het rusthuis waar m’n zus en schoonbroer konden de ramen enkel op de klip gezet worden met een sleutel van de verzorgende ,enkel helemaal open om te poetsen zonder dat iemand op de kamer was en dan was de deur ook nog gesloten door de poetsvrouw
 • Michael Goorts

  2 maanden geleden
  Ongelofelijk dat de ramen daar volledig open kunnen.
 1. Handelaars Borchtlombeek: “Werken zijn nodig, maar het kon toch anders?”
  PREMIUM
  Roosdaal/Liedekerke
  2

  Handelaars Borchtlom­beek: “Werken zijn nodig, maar het kon toch anders?”

  De middenstanders uit Borchtlombeek reageren verdeeld over de aankomende werken in de IJzerenkruisstraat. Vanaf vrijdag 15 oktober gaat de drukke verbindingsweg, waar dagelijks drieduizend wagens passeren, dicht tot de zomer van volgend jaar. Ook de kruispunten met de Weverstraat en aan het voormalige café Pipa worden afgesloten. “Er moest iets gebeuren met die straat, maar de omleidingen zijn absurd”, klinkt het bij de handelaars, die ervan overtuigd zijn heel wat inkomsten te zullen verliezen. “Dit kon toch anders worden aangepakt?”, luidt het. “Maar we blijven positief.” N-VA Liedekerke vraagt intussen ook om de situatie te herbekijken.
 1. Dit zijn de 7 leukste Halloweentochten in Brussel, De Ring en het Pajottenland
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  Dit zijn de 7 leukste Halloween­toch­ten in Brussel, De Ring en het Pajotten­land

  Halloween staat opnieuw voor de deur. In de nacht voor Allerheiligen komen monsters en geesten weer even tot leven, want op 31 oktober spoken ze er zoals elk jaar op los. Zin om vrienden en familie eens goed bang te maken? Of wil je zelf eens goed bang gemaakt worden? Onze regio kent dat weekend heel wat leuke wandelingen in het thema. Verschillende verenigingen organiseren een eigen halloween-, griezel-, of heksentocht. Wij geven je alvast een aantal tips in Brussel, De Ring en het Pajottenland. Durf jij ernaartoe te gaan?