Woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in de Gasthuisstraat in Pamel
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in de Gasthuisstraat in Pamel © Mozkito

Ongeval of ontsnappingspoging? Vrouw (100) breekt beide heupen bij val uit raam woonzorgcentrum

RoosdaalEen honderdjarige vrouw die in het woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in Roosdaal verbleef, is zondagnacht uit het raam van haar kamer op de eerste verdieping gesprongen. Bij het rusthuis valt te horen dat de vrouw, die er in een kortverblijf zat, niet in het woonzorgcentrum wilde blijven en via het raam probeerde te ontsnappen. De familie heeft een klacht ingediend bij het parket.

13 reacties

 • NINA THIELMAN

  2 maanden geleden
  Ik zou willen dat ik dat ook nog kon! Ik ben 50 jaar en ik kan niets meer.
 • Ludo Wouters

  2 maanden geleden
  Een WZC kun je vergelijken met een open gevangenis met het verschil dat de bewoner elke maand zelf 2000 euro moet betalen. De bewoner zelf heeft echter niet veel te vertellen. Aan het eten wordt dagelijks misschien 5 euro besteed en als je pech hebt zeggen zij wanneer je in bed moet. Ik hoop dat ik nooit in een WZC terecht kom. Wanneer je op oude leeftijd niet meer zelfstandig naar de WC kunt gaan, is het voor mij genoeg geweest, eens moet je toch gaan.
 • Merel Depauw

  2 maanden geleden
  WZC zijn ook geen glazen stolpen, ondanks de veel grotere sociale en professionele controle kunnen ook daar ongevallen gebeuren.
 • nicole desseyn

  2 maanden geleden
  In het rusthuis waar m’n zus en schoonbroer konden de ramen enkel op de klip gezet worden met een sleutel van de verzorgende ,enkel helemaal open om te poetsen zonder dat iemand op de kamer was en dan was de deur ook nog gesloten door de poetsvrouw
 • Michael Goorts

  2 maanden geleden
  Ongelofelijk dat de ramen daar volledig open kunnen.
 1. Buurt verzet zich tegen komst van padelclub op site van Denderzonen Pamel
  Roosdaal
  3

  Buurt verzet zich tegen komst van padelclub op site van Denderzo­nen Pamel

  Twee ondernemers plannen op de voetbalsite van het teloorgegane Denderzonen Pamel enkele padelterreinen met een kantine. Een doorn in het oog van enkele buurtbewoners. Het openbaar onderzoek is momenteel lopende en enkele buren zijn intussen gestart met het indienen van bezwaren. Ze laten die ondertekenen door buren die ook tegen het project zijn. “Wij verliezen hier al onze rust”, luidt het. “In plaats van een rustige groene tuin gaan we nu dagelijks geconfronteerd worden met het irritante geluid van padel.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?